Vijesti / Scena

Vanna sutra dolazi u Čakovec i svima koji su kupili ulaznice poklanja CD

Vanna sutra dolazi u Čakovec i svima koji su kupili ulaznice poklanja CD

Respektabilnih 25 godina uspješne karijere Vanna je odlučila proslaviti serijom koncerata, a prvi od njih održat će se u Centru za kulturu Čakovec, 23. svibnja 2015.

Vanna u petak (22. svibnja) dolazi u Čakovec te svima koji su kupili ulaznice poklanja svoj album pjesama!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Koncertom u Čakovcu podsjetit će publiku na brojne hitove koji su obilježili njenu glazbenu karijeru, počevši od bezvremenskih hitova grupe ET, poput ''Da ti nisam bila dovoljna'', ''Ne traži ljubav'', ''Tek je 12 sati'', balada ''Jedina'' i ''Drugo ime ljubavi'', preko solističkih hit pjesama ''Daj mi jedan dobar razlog'', ''Kao da me nema'', ''Kao rijeka'', do aktualnih hit singlova ''Tisuću milja'', ''Lopov'' i najnovije pjesme ''Probaj'' koja je trenutačno među vodećima na top ljestvicama.

Vannini koncerti redovito su glazbena priča prepuna osjećaja koja se dugo pamti. Uz pratnju svog dugogodišnjeg sastava, Vanna publici u Čakovcu obećava sjajnu glazbenu večer. Serija obljetničkih koncerata završit će krajem godine velikim koncertom u KD Vatroslava Lisinskog uz pratnju Zagrebačke filharmonije.

Vanna u petak (22. svibnja) dolazi u Čakovec te svima koji su kupili ulaznice poklanja svoj album pjesama.

Dođite od 16 sati u centar Čakovca u vanjski studio Radia 1 kod Robne kuće Međimurka, podružite se s Vannom i uz predočenje ulaznice za koncert dobivate album pjesama Vanne.

 Ulaznice za koncert u možete kupiti na blagajni Centra za kulturu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci