FOTO: Vatra oduševila Lepoglavu drugog dana Jailhouse festivala

>> FOTO: Vatra oduševila Lepoglavu drugog dana Jailhouse festivala

Drugi dan Jailhouse festivala protekao je u sportskom i zabavnom tonu održavanjem brdske biciklijade i koncerta, pri čemu je vrhunac večeri bio nastup glazbenog sastava Vatra.

USR ‘Sport za sve’ Lepoglava u sklopu Festivala organizirao je u poslijepodnevnim satima 4. brdsku biciklijadu ‘Po zagorskim bregima’.

Biciklijada je bila rekreativnog karaktera, a nakon dolaska na kraj rute Vilinskom špicom sudionici su uz hranu i piće nastavili druženje.

Glazbeni dio

Koncertna večer privukla je mnogo posjetitelja koji su imali priliku uživati u glazbi triju bendova i u nastupu plesne skupine.

Bend ‘Tapatafko’ iz Pregrade svojim je nastupom otvorio koncertnu večer, a nakon njega publiku je nastavio zagrijavati ‘Media Stres’ iz Čakovca.

Plesačice Valerija, Klara, Sara i Maja iz varaždinske plesne skupine Four dodatno su zagrijale atmosferu prije izlaska na pozornicu grupe ‘Vatre’.

Ovogodišnji dobitnici najviše Porina za hit ‘Tango’ nisu iznevjerili visoka očekivanja publike te su raspametili brojne obožavatelje sa šireg lepoglavskog područja.

Nedjeljni program

U nedjelju posjetitelje Jailhouse festivala čeka bubble football koji se ove godine prvi put organizira u sklopu Festivala.

Bubble football je malo drugačija verzija nogometa u kojem je poželjno srušiti protivnika te se u konačnici i dobro zabaviti.

Prijave su otvorene za sve i traju do samog početka događaja, do 15 sati u gradskom parku.

Za ljubitelje smijeha i dobre zabave Goran Vugrinec Goc održat će one man show nastup pod nazivom ‘eGOCentrik’ pa ako se želite nasmijati do suza, ne propustite nastup s početkom u 21 sat u gradskom parku u Lepoglavi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije