Vijesti / Scena

Premijera stand-up showa 'Ružičaste naočale' Marine Orsag u Varaždinu!

Premijera stand-up showa 'Ružičaste naočale' Marine Orsag u Varaždinu!

Marina Orsag, jedna od deset najboljih stand-up komičarki na svijetu premijeru svog novog showa 'Ružičaste naočale' održat će u Varaždinu, 10. veljače u Kinu Galerija u 20.30 sati.

Početkom prosinca Marina Orsag izabrana je za najbolju stand-up komičarku kontinentalne Europe i Rusije na prestižnom globalnom natjecanju Jokenation. Ovom titulom 38-godišnja se Zagrepčanka uvrstila u deset najboljih zabavljača ove vrste na svijetu te joj je pripala čast da nastupi u slavnoj Stravinski dvorani u švicarskom Montreuxu zajedno s ostalih 9 pobjednika.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nastupom u kinu Galerija započet će i njezina turneja po Hrvatskoj i susjednim zemljama, a kako sama kaže odluka da ju otvori upravo barokni biser sjeverozapadne Hrvatske bila je vrlo laka i logična.

- Varaždin je prijestolnica kulture, grad bogatog naslijeđa i žive sadašnjosti čiji stanovnici posjeduju brojne talente što su nebrojeno puta već dokazali kroz povijest. A da vole dobar humor potvrđuje i moj kolega Varaždinac Goran Furjan s kojim redovno nastupam u Studiju Smijeha i izvan njega već šest godina, a zbog kojeg sam još više zavoljela ovaj grad i njegove ljude.

O Ružičastim naočalama

U svom trećem solo stand-up showu Marina će s proći kroz faze djetinjstva, odrastanja, neodrastanja, izgubljenih i nađenih ljubavi te kroz sve one sitne apsurdne stvari koje nas svakodnevno okružuju. Sukladno stanju u državi u kojoj svaki dan plačemo od razočaranja, tuge i šoka, doći na sat i pol plakanja od smijeha, više je nego potrebno svima nama.

- U posljednjih jedanaest godina rada u stand-up komediji te kroz život shvatila sam koliko je bitno gledati na svijet oko sebe pozitivno i zadržati dijete u sebi. Zato sam ovaj puta odlučila s publikom podijeliti sve one pozitivne stvari u životu, a one negativne kroz smijeh okrenuti na pozitivu. Posebno me veseli što ću upravo Varaždincima prvima pokazati kako promatram svijet kroz moje ružičaste naočale - izjavila je Marina povodom najave premijere svog novog showa.

Ulaznice, po cijeni od 40 kuna, mogu se nabaviti u suvenirnici Varaždinskih vijesti na Trgu kralja Tomislava 7 (Korzo).

Više informacija o turneji Ružičaste naočale Marine Orsag možete pronaći na njezinoj Facebook stranici.

O Marini Orsag

U jedanaest godina karijere Marina Orsag iza sebe ima preko 1800 nastupa, titulu najbolje ženske stand-up komičarke Balkana 2013. te najbolje/g komičara/ke kontinentalne Europe i Rusije 2015. na Jokenation natjecanju.

Osim toga, Marina je veliko dijete u maloj odrasloj osobi. Vječiti Petar Pan koji se hrani smijehom i pozitivom publike. Ona je i organizatorica osam festivala, brojnih turneja po cijeloj državi, sudionica različitih humanitarnih akcija te voditeljica. 2011. godine Marina s partnerom iz Slovenije, Andrejom Težakom, otvara prvi hrvatski Comedy Club Studio Smijeha u Vlaškoj, koji uspješno posluje do danas.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci