FOTO Plesom pod maskama u Medinoj škrinji pomogli radu Zaklade ‘Marko Brkić’

>> Humanitarni maskenbal @ Medina škrinja (Subota, 6.2.2016.)

Tradicionalni deveti po redu humanitarni maskenbal New Century Lions Cluba Varaždin Millennium, održan je jučer, 6. veljače u Medinoj škrinji.

Članovi Lions kluba su putem ulaznica po cijeni od 50 kuna, bogatim tombolama i drugim donacijama skupljali sredstva za financiranje daljnjeg školovanja i stipendiranje slijepe studentice Anje Maltarski koja se školuje na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Za odličnu atmosferu pobrinuo se i bend Kriglbojsi koji su itekako rasplesali prepunu maskiranu Medinu škrinju. Tema maskenbala bila je ‘Vatrogasna zabava’, a održan je i izbor za najbolju masku te najbolju grupnu masku.

Maskenbal su posjetili David Bowie i Mišo Kovač, naravno, samo kao najbolje maske, a pohvalu žirija dobila je i grupa obožavateljica lika i djela Marilyn Monroe. Kao najbolja grupna maska izabrana je ‘nestabilna’ skupina Domino efekt koja je posjetitelje zabavljala kao domino pločice koje se ruše jedna za drugom.

NCLC Varaždin Millennium kroz ovaj će događaj Anju stipendirati u iznosu od šest tisuća kuna, a ukoliko želite podržati rad Zaklade ‘Marko Brkić’ i Anjino školovanje, svoju donaciju možete uplatiti i na IBAN NCLC VARAŽDIN MILLENNIUM-HUMANITARNI MASKENBAL, HR5423400091510764654 s naznakom ‘Za maskenbal’.

U priloženoj foto-galeriji pogledajte kako je to izgledalo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije