Fran Keretić ‘otplesao’ Tango za prolaz u sljedeći krug u showu Zvjezdice

Mali Varaždinac Fran Keretić danas je imao svoj drugi nastup RTL-ovom showu Zvjezdice, koji su svi s nestrpljenjem očekivali. Ovoga puta pjevao je Vatrin ‘Tango’ i ponovno nikog nije ostavio ravnodušnim. Natjecanje je ušlo u fazu dvoboja, a nakon odličnog nastupa Frana i Paule komisija je imala vrlo težak zadatak.

U svojem prvom nastupu, izvedbom pjesme Kreni prema meni od Patribrejkersa, Fran je donio mnogo osmijeha svima koji su ga gledali i stekao simpatije cijele Hrvatske.

> VIDEO Fran Keretić iz Varaždina oborio s nogu maestra Šljivca i Alku

> VIDEO Tko je Fran Keretić? Zavirite u dom zvjezdice koja je osvojila Hrvatsku

I ova emisija je bila posebna. Na pitanje uoči emisije, kako će izgledati njegov nastup, kazao je kratko.

– Malo mi je matrica previsoka, no nekak’ bude. Paula je odlična, mislim da teško imam šanse – skromno je kazao Fran uoči nastupa.

No od prve sekunde bio je vrlo siguran u svojem nastupu, dominirao je scenom, u svojem šarmatnom stilu. U studiju ga je pratila i mama Jelena.

– Ma Fran je kralj – rekla je u kamere u backstageu ponosna mama, inače profesorica glazbe, po kojoj je Fran vjerojatno i naslijedio glazbeni talent.

I žiri je opet uživao. Nakon Frana svoj nastup odradila je i Paula Bešlić, mala Shirley Temple, kako su kružili nadimci nakon prvog kruga. I Paula je također pjevala odlično.

– Naša produkcija nam već vrlo rano u emisiji zadaje ovakve testove, bit će vrlo teško odabrati danas – kazala ja popularna Vanna, a puni riječi hvale bili su i ostali članovi žirija.

Na kraju su odlučili glasanjem, nakon čega je mladi Fran prošao dalje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije