Vijesti / Scena

FOTO Tri kralja zabave maratonskim koncertom opravdali ime i oduševili Varaždin

FOTO Tri kralja zabave maratonskim koncertom opravdali ime i oduševili Varaždin
Tri kralja u Areni Varaždin (Subota, 23.4.2016.) dsc3230357044

Tri kralja zabave u potpunosti su opravdali ime koje nose. Dokaz tome je rasplesana i raspjevana atmosfera koja je jučer, 23. travnja, vladala u Areni Varaždin.

Maratatonski koncerti po kojima su poznati još jednom su tako oduševili nekoliko tisuća posjetitelja, koji su došli iz Varaždina i šire okolice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prvi od kraljeva na pozornicu se popeo Dražen Zečić, koji je napravio presjek karijere i provjerenim hitovima podignuo atmosferu. Nakon njega, zapjevao je i Mladen Grdović, možda i najveći zabavljač od svih, a to je dokazao i jučer, kada je između pjesama zbijao šale i pošalice. Također, nekoliko svojih pjesama je posebno preradio za ovu priliku. Hitovi 'Crveni Ferrari', 'Evo mene moji ljudi' i 'Za ljubav ja dao bi sve' samo su neke od pjesama kojima je Grdović oduševio sve prisutne.

Nakon Grdovića, na pozornicu je došao i treći kralj zabave - Jasmin Stavros, a svoj nastup je otvorio energičnom 'Opala', a u istom ritmu nastavio je i dalje.

Koncert je potrajao do dugo u noć, a svi posjetitelji su kući otišli u odličnom raspoloženju, što je još jedan dokaz kako i na ovim prostorima Tri kralja zabave i dalje imaju kultni status, a njihovi koncerti zabava su za sva godišta.

Kako je bilo jučer, pogledajte u fotogaleriji.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci