Vijesti / Scena

Arena Cool Beat: Prvi dan ljeta provedite uz elektronsku glazbu i gledanje tekme

Arena Cool Beat: Prvi dan ljeta provedite uz elektronsku glazbu i gledanje tekme

Već šestu godinu za redom na jedinstvenoj party lokaciji u gradu - varaždinskom Aquacityu održava se jedan od najposjećenijih party događaja -Arena Cool Beat, koji će se ove godine održati na prvi dan ljeta, 21. lipnja.

Baš simbolično, uz prvi dan ljeta i službeno otvorenje kupališne sezone i ove godine uz neizostavan dobar beat očekuje se gostovanje tri vrhunska DJ-a na rođendanskom partiju Arena Cool Beat projekta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dolazi jedan od najpopularnijih talijanskih house DJ-eva Paolo Barbato koji se varaždinskoj publici predstavio još davnih dana u Extravaganzi i ne treba ga posebno predstavljati jer svojim setovima uvijek bi rasplesao mnoštvo.

> Paolo Barbato: 'Veselim se povratku u Varaždin i susretu sa starim prijateljima'

Dvije godine su prošle od posljednjeg susreta sa varaždinskom publikom i uvijek je rado viđen gost - Ivan Mastermix, kojeg su fanovi prozvali godfatherom housea, te slovenski DJ Alex Sander. I kao domaćin, za kraj, Kay Zrill.

> Ivan Mastermix: 'Za Arena Cool Beat pripremam nastup pun ritma i emocija'

Obzirom da Hrvatska nogometna reprezentacija istog dana, od 21 sat, igra posljednju utakmicu u grupnoj fazi Europskog prvenstva u Francuskoj, ljubitelji nogometa i elektronske glazbe neće propustiti ovaj susret, jer će biti organizirano praćenje utakmice. 

Još jedan dodatan razlog za sve zainteresirane da dođu i uživaju u nogometnim potezima i glazbi koju će stvarati renomirana imena elektronske scene, a vrijedi istaknuti da će i ove godine ulaz za sve posjetitelje biti besplatan.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci