C.R.A.S.H.: Dođite na božićni rock koncert u Caffe bar ‘Sloboda’!

LiveSvirke.com i Hrvatska Udruga Glazbenika Varaždin (HUG Varaždin) uz podršku Caffe bar Sloboda organiziraju veliki božićni rock koncert. Iako ne postoji formalna humanitarna akcija oko cijelog događaja, okupljanje varaždinskih glazbenika u ovom slučaju ima dobročinsku notu uz jedan izuzetno plemeniti cilj: senzibilizirati javnost o važnosti pružanja podrške i pomoći onima koji su potrebiti, još i više u ovo prosinačko, predblagdansko doba godine.

Koncert simboličnog akronima C.R.A.S.H. iza kojeg se skriva naziv Christmas Rock Aid Special Hug, održat će se u petak 16. prosinca u prostoru Caffe bara Sloboda (kod varaždinskog stadiona Sloboda), s početkom u 21:00 sat.

– Organizirati humanitaran događaj u današnje vrijeme jest toliko komplicirano i teško zbog aktualnih propisa i pravila, da smo jednostavno odlučili organizirati koncert i za vrijeme promoviranja našeg druženja, svim ljudima dobre volje, onima koji su u mogućnosti, skretati pozornost i otvoreno ih pozivati da u okviru svojih mogućnosti ovih dana učine neko dobro djelo, daruju one koji su potrebiti i posebno usmjere svoju pažnju ka institucijama koje na bilo koji način brinu o nezbrinutoj djeci i djeci iz obitelji slabijeg imovinskog stanja – Marko Drenovački, suorganizator ispred portala LiveSvirke.com

Druženje okuplja nekolicinu varaždinskih glazbenika i bendova poput Fakin Lajsne, jamIT, Sten Mol, The Kenovas, Eye/Slashers, John Doe i The Nenad Resnik Band, koji su se nesebično i bez razmišljanja uključili u inicijativu. Svaki od bendova će svirati 5 pjesama po osobnom izboru, te po 1 tematsku/božićnu pjesmu.

Svi izvođači, kao i posjetitelji ovog koncerta su pozvani da simbolično sudjeluju osobnim donacijama (financijski ili u robi) za ustanove poput socijalne samoposluge ili slične, koje su na bilo koji način vezane uz djecu slabijeg imovinskog statusa.

– Rock i glazba općenito su oduvijek bili odličan pokretač za buđenje svijesti u javnosti kad su u pitanju neka dobra djela. Nije nas teško okupiti kada mi kao glazbenici možemo pomoći – izjavio je Hrvoje Horvatić, suorganizator ispred HUG Udruge Varaždin.

U inicijativu su se uključili i Varaždinski.hr kao medijski pokrovitelj, te varaždinski dizajner Antonio Mohenski koji je i ovaj put osmislio vizualni identitet i vizuale događanja.

Pozvani ste. Učinite u prosincu neko dobro djelo, podržite inicijative poput C.R.A.S.H. i slična događanja u vašim gradovima.

Službeni Facebook event: https://www.facebook.com/events/1052100401583716/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije