Vijesti / Scena

Svega nekoliko dana do velikog koncerta Željka Joksimovića u Areni Varaždin!

Svega nekoliko dana do velikog koncerta Željka Joksimovića u Areni Varaždin!

Nije novost da za samo pet dana u Arenu Varaždin, dolazi jedna od najvećih regionalnih zvijezda, Željko Joksimović.

Nakon što je nedavno, dva puta za redom napunio dvoranu Lisinski, spreman i s drugačijim programom i sam jedva čeka ovaj koncert ispred mnogobrojne publike koja je najavila svoj dolazak u predivan barokni grad.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Koncert u Varaždinu bit će jedan od onih standardno odličnih Joksimovićevih koncerata, gdje će od prve do posljednje pjesme, nizati svoje najveće hitove, a samim time dodatno zagrijati i atmosferu u Areni.

Prije samog koncerta, kao predgrupa, nastupit će bend Tragovi, a evo što oni kažu uoči koncerta:

- Iznimna nam je čast što smo već drugi put u nekoliko mjeseci dobili priliku nastupiti kao predgrupa Željku Joksimoviću, najvećem pjevaču u regiji. Jedva čekamo da stanemo na pozornicu varaždinske Arene te zagrijemo i rasplešemo publiku.

Već je dobro poznato da ga njegova publika prati u isti glas od početka i da samom činjenicom da se koncert bliži kraju, svog najdražeg izvođača čak nekoliko puta poziva na bis.

Publika je svoje ulaznice kupila, Željko Joksimović je spreman, a Arena Varaždin najavila je najbolju produkciju do sada.

Vidimo se točno za pet dana u Areni Varaždin, na koncertu s kojim ćemo na najbolji mogući način otpratiti ovu 2016. godinu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci