Vijesti / Scena

'NEMA OGRANIČENJA' Humanitarni maskenbal ove subote u Medinoj škrinji

'NEMA OGRANIČENJA' Humanitarni maskenbal ove subote u Medinoj škrinji

Članovi New Century Lions Club 'Varaždin Millennium', i ove su se godine odazvali pozivu Hrvatske zaklade za školovanje slijepih 'Marko Brkić' i Udruge slijepih Varaždinske županije te su svoj tradicionalni, deseti po redu humanitarni maskenbal, odlučili organizirati za potrebe prikupljanja financijskih sredstava za stipendiranje slijepih osoba s područja Varaždinske županije.

Humanitarni maskenbal održat će se 25. veljače u Medinoj škrinji u Varaždinu, s početkom u 20 sati. Ovogodišnja tema maskenbala je 'Nema ograničenja', a prisutne će zabavljati humanitarni bend Kriglbojsi, dok će cjelokupni program voditi Ivica Gašparac - Gašo. Za najbolje maske predvidene su vrijedne nagrade.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Intencija Zaklade 'Marko Brkić' je osiguravanje potpore na individualnoj razini gdje postoji mogućnost praćenja studenta i njegovog aktivnog uključivanja u zajedničke projekte. Tako se zamolba upućena NCLC Varazdin Millennium-u odnosila na daljnju potporu studentici Anji Maltarski s područja Varaždinske županije. Anja Maltarski stipendistica je Zaklade te studentica treće godine preddiplomskog studija sociologije i pedagogije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Anja je članica Udruge slijepih u Varazdinu, uspješna mlada osoba kojoj potpora itekako mnogo znaci obzirom na dodatne potrebe s kojima se susreće u svom obrazovanju.

Iznos godišnje stipendije iznosi 6.000 kuna (stipendija u iznosu od 600 kuna mjesečno od listopada 2016. do srpnja 2017.godine).

Pomoći možete kupnjom ulaznice po cijeni od 70 kuna ili uplatom novčanog iznosa na IBAN NCLC VARAZDIN MILLENNIUM, HR1723400091510837876 s naznakom 'za humanitarni maskenbal'. Također, akciju možete podržati i izdavanjem poklon-bona koji će se iskoristiti kao nagrada za jednu od najboljih maski i/ili nekim drugim poklonima koji će se iskoristili za tombolu.

Članovi NCLC Varazdin Millennium ovim putem pozivaju sve ljude dobre volje da dođu na maskenbal, dobro se zabave, a najbolje od svega, pruže pomoć Anji.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci