Vijesti / Scena

IZBOR ZA MISS Predstavljamo djevojke koje se u petak bore za titulu najljepše

IZBOR ZA MISS Predstavljamo djevojke koje se u petak bore za titulu najljepše

Osam djevojaka borit će se sutra, 19. svibnja, za titulu Miss Varaždinske županije. Druga je to godina zaredom da se ovo natjecanje održava pod vodstvom Ratke Marković, vlasnice licence. 

> ODABIR NAJLJEPŠE Bogat program izbora za miss, nastupa i Jacques Houdek

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uoči izbora, koji se održava u varaždinskom HNK, djevojke su se opuštale u restoranu Bedem, a tu smo priliku iskoristili za njihovo kratko predstavljanje.

Paula Hublin (18)

- Imam 18 godina, a dolazim iz Brezničkog Huma. Učenica sam Nadbiskupske klasične gimnazije s pravom javnosti u Zagrebu, a na izbor sam se prijavila jer sam se htjela okušati u nečem novom. Bilo je naporno odrađivati pripreme, obzirom da sam morala biti na relaciji Zagreb - Varaždin, a da li se isplatilo tek ćemo vidjeti. U slobodno vrijeme treniram boks, a bavim se i pjevanjem, glumom te pisanjem poezije.
 

Katarina Šprem (18)

- Imam 18 godina, dolazim iz Kučana, a pohađam Srednju školu u Maruševcu s pravom javnosti. Prijavila sam se na nagovor prijatelja i zbog novog iskustva. U slobodno vrijeme idem u teretanu. Nije mi još došlo do glave da je izbor jako blizu, ali već osjećam laganu tremu. Ipak, očekujem dobar provod i zabavu.

Katarina Golubić (25)

- Imam 25 godina, dolazim iz Vidovca i radim. Na izbor sam se prijavila zbog novih poznanstava, ali i druženja. Na pripremama je bilo super zabavno, tako da nemam tremu uoči izbora, od kojeg očekujem isto samo pozitivu i zabavu. U slobodno vrijeme idem na fitness i rolam.

Iva Šulentić (19)

- Imam 19 godina i iz Varaždina sam. Na izbor sam se prijavila zbog novog iskustva, ali i upoznavanja drugih ljudi. Imam tremu uoči izbora od kojeg, osim zabave, očekujem da se još više zbližimo i upoznamo. U slobodno vrijeme volim kuhati.

Lorena Purić (21)

- Imam 21 godinu, iz Varaždina sam, a trenutno volontiram u jednoj udruzi. Na izbor sam se prijavila zbog novog iskustva te poznanstava. Na pripremama je bilo zabavno i nezaboravno. Uoči izbora nemam tremu, a iako ne očekujem pobjedu, bila bih zadovoljna mjestom prve ili druge pratilje. U slobodno vrijeme bavim se glumom, a pišem i knjigu.

Mateja Marget (23)

- Iz Varaždina sam i imam 23 godine. Studentica sam treće godine Geotehničkog fakulteta u Varaždinu, smjer inženjer okoliša. Prijavila sam se zbog novog iskustva i poznanstava. Na pripremama smo se super zabavljale i družile. Još nemam tremu, ali neposredno prije izbora zasigurno će me 'uloviti'. Trenutno radim studentski posao, a volim igrati odbojku i peći kolače.

Na izboru će još sudjelovati i 21-godišnja Marina Kujundžić te osamnaestogodišnja Nora Dominko.

Koja će djevojka odnijeti ovogodišnju titulu i predstavljati Varaždinsku županiju na izboru Hrvatske u Poreču, bit će poznato uskoro, a na izbor u HNK su pozvani svi od 20 sati!

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!