Vijesti / Scena

ĐORĐE BALAŠEVIĆ pozvan da spjeva 'Stih za Čakovec'

ĐORĐE BALAŠEVIĆ pozvan da spjeva 'Stih za Čakovec'

- Došlo je vrijeme da moraš zaslužiti da budeš dobrodošao. Ja imam tu sreću, da me ljudi dočekaju tako lijepo kako sam dočekan u Zadru.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Jedini način da budeš svačiji, je da ne pripadaš nikome, rekao je Đole koji uvijek razbija floskule o onima koji prizivaju pripadnost nekome i 'razbija' sve one koji raspravljaju treba li da pjeva na ekavici, ijekavici, čakavštini ili štokavštini.

- Napravio sam jednu pjesmu za sve nas koja se ne prevodi, jedan stih koji će biti zauvijek zapisan u spomenar, kao što je stih za Zadar.

Đole moj, molim stih, stih za Čakovec...

- Zlo ste mi napravili, već me zovu prijatelji iz Čakovca i vele - Njima (Zadranima) si napravio pjesmu, a nama nisi, moraš i nama napraviti pjesmu - rekao je Balašević i najavio da će se 'baciti' na posao i opet se javiti videom koji s pravom očekujemo.

Taj jedan od prijatelja kojeg je Balašević spomenuo je Saša Janković iz Male Subotice, vjerni njegov fan koji ne propušta koncerte i koji je pisao upravo Đoletovoj kćerki Jeleni 'Bebi' Balašević, da bi bio red da i Čakovec dobije svoj stih.

Čak je i Beba u šali rekla: - Pa taj ima više fotografija sa Đoleom nego sa ženom.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!