Vijesti / Scena

FAMILY DAY Zabava za sve uzraste uz večernji koncert Mie Dimšić ove subote

FAMILY DAY Zabava za sve uzraste uz večernji koncert Mie Dimšić ove subote

U sklopu Ljeta na Kapucinskom trgu ove subote, 22. srpnja, posjetitelje očekuje – Family day, odnosno prava obiteljska zabava, za velike i male, u organizaciji Turističke zajednice grada Varaždina.

Dok će najmlađi graditi kule od pijeska, igrati vodene igre za koje će se pobrinuti Rafting klub Matis, sudjelovati u igrama u sklopu Ljetne Super Soaker igraonice ili oslikavanju lica, oni nešto stariji moći će snage odmjeriti u odbojci na pijesku ili pak potražiti ljetno osvježenje u beach baru.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prijepodnevni dio Family druženja uz vodene igre, igre na pijesku, Ljetnu Super Soaker radionicu i oslikavanje lica počet će u 10 sati i trajat će do 12 sati, dok će poslijepodnevni dio programa biti od 18 do 20 sati.

Obiteljski dan na Kapucinskom trgu završit će koncertom Mie Dimšić, mlade glazbene zvijezde čiji hitovi Život nije siv i Bezimeni ne silaze s vrhova top ljestvica.

Svi programi u sklopu Ljeta na Kapucinskom, pa tako i Family daya su besplatni, stoga pozivamo i velike i male na subotnje druženje na Kapucinskom trgu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci