ŠPANCIRFEST Otvaraju klape Maslina i Contra i Hari Rončević, osvojite ulaznicu!

Najpoznatiji hrvatski ulični festival, 19. po redu Špancirfest održat će se na varaždinskim trgovima i ulicama od 18. do 27. kolovoza.

Ovogodišnji Špancirfest donosi više od 400 različitih sadržaja: koncerata, performansa, kreativnih radionica, predstava, uličnih nastupa i izložbi uz bogatu gastronomsku te prodajno izložbenu ponudu na svih 35 hektara povijesne jezgre Varaždina.

Dašak juga, miris mora i borova, jedna gitara i skladni glasovi ponajboljih klapa savršeni su spoj za otvaranje koncertnog programa Špancirfesta na pozornici kod vile Bedeković.

> Klape Maslina i Contra na Špancirfestu, gost Hari Rončević

Iako duboko na kontinentu, Varaždin će navečer 18. kolovoza dobiti luku, njihati se u ritmu valova i pjevati o ljubavi i moru, a taj će užitak, na posebno osmišljenom nastupu kod vile Bedeković, pružiti legendarni ‘getanin’, splitski kantautor Hari Rončević s klapama Maslina i Contra.

Varaždinski.hr i Špancirfest vode vas na koncert!

U suradnji sa Špancirfestom poklanjamo jednu ulaznicu najsretnijem čitatelju! Sve što trebate je u komentaru ispod objave ovog članka na našoj Facebook stranici ostaviti svoje ime i prezime, a mi ćemo u četvrtak, 10. kolovoza, u jutarnjim satima, slučajnim odabirom putem aplikacije Woobox izabrati jednog najsretnijeg čitatelja koji osvaja jednu ulaznicu za koncert. Sretno!

> Informacije o cijenama ulaznica i detaljne informacije o programu pronađite na službenim stranicama Špancirfesta

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije