Vijesti / Scena

ŠPANCIRFEST Saznajte što vas sve ove godine očekuje u Kraljevskoj zoni

ŠPANCIRFEST Saznajte što vas sve ove godine očekuje u Kraljevskoj zoni

Kraljevska zona Špancirfesta, nezaobilazno mjesto susreta zabave, gastronomije, glazbe, plesa i druženja, u svom drugom izdanju donosi još više zabave na čak 93 različita događanja u 10 dana!

Program i ponuda Kraljevske zone smještene u perivoju varaždinskog Staroga grada, između njegovih zidina te zapadnog i južnog bedema, bit će otvorena svih deset festivalskih dana, od 10 sati ujutro do 2 sata u noći, a u petak i subotu do 4 sata.

Klopa i cuga

Za okrijepu i istraživanje novih okusa tu će biti maštovita street food ponuda poznatih restorana poput Plavog škarnicla, Kluba ljubitelja janjetine, Green Pointa, Arepe, Tutača i mnogih drugih, vina iz svih hrvatskih regija pod nazivom food&fun&wine te čak 15 vrsti piva u Carlsberg pivnici.

Craft zona donosi popularne barbere, koji će se pobrinuti za dobar izgled špancirera, a novost je restauracija motora i bicikala te adrenalinski park.

Koncerti

Glazbena pozornica na Kraljevskoj zoni Špancirfesta donosi svakodnevni bogati i raznoliki koncertni program. Posebno se ističu nastupi Mostar Sevdah Reuniona (subota, 19. kolovoza), Vatre (ponedjeljak, 21. kolovoza), jednog od najboljih romskih brass bendova - Bojan Krstić Orkestra (srijeda, 23. kolovoza) i legendarnih Kojota (četvrtak, 24. kolovoza).

Također, tu su i svirke ponajboljih tribute bandova, afterwork popodnevne svirke, a s posebnom pažnjom je sastavljen i desetodnevni program nastupa bendova varaždinske scene.

Špancirfest club

Sa zalaskom sunca, svoja će vrata otvoriti Špancirfest Club s programom sastavljenim od poznatih svjetskih DJ imena kao što su The Shapeshifters (subota, 26. kolovoza) i Gramophonedziea (petak, 25. kolovoza), nakon kojih, istu večer, pult preuzima uspješna domaća house senzacija PEZNT.

Detaljni program Kraljevske zone Špancirfesta možete vidjeti ovdje.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!