JAILHOUSE Nastup Pipsa bio je poslastica u bogatom sadržaju, program ide dalje

Počeo je Jailhouse festival u Lepoglavi, koji će trajati do utorka, 15. kolovoza.

U petak je održan košarkaški hakl turnir, dok su subotu obilježili sjajni koncerti. Program za četvrtak je odgođen zbog lošeg vremena i prebačen na ponedjeljak.

U petak je održana radionica znanstvenih čarolija te je počeo escape room (bijeg iz sobe).

U večernjim satima je održano 16. izdanje košarkaškog hakl turnira. Nastupilo je ukupno 11 ekipa te je u tricama pobijedio Ivan Božak, a u bacanju s centra Karlo Kelemen i Karlo Banić. Najuspješnija ekipa bila je 3+1 gratis.

Escape room, putopisna predavanja i koncerti obilježili su subotu na Jailhouse festivalu.

Escape room popunio je sve termine, a svi sudionici bili su vrlo zadovoljni cjelokupnim iskustvom, čak i oni koji nisu uspjeli izići iz sobe. Trabunjanje s razlogom bilo je vrlo produktivno, a sudionici su izrazili svoje prijedloge za poboljšanje života mladih u Lepoglavi.Zbog nepovoljnog vremena biciklijada nije održana, no premještena je na utorak.

Poslijepodne je bilo rezervirano za putopisna predavanja u čitaonici Gradske knjižnice. Putopisna predavanja uobičajeno su dobro posjećena, a sudionici su pokazali velik interes za samu tematiku. Putoholičari Iva Mihalic Krčmar i Branko Krčmar iz Čakovca pričali su o svojim iskustvima u Africi, dok su Alen Kušćar i Ana-Marija Bunić pričali o svojim iskustvima na putovanju Bliskim istokom i Istočnom Europom.

Kraj dana obilježili su koncerti koje je pratila brojna publika. Koncertnu večer svojim su nastupom otvorili domaći Sacred Eternity, a za njima su uslijedili varaždinski Richter te koprivnički Ogenj. Poslastica na kraju večeri bili su Pips, Chips i Videoclips.

U nedjelju nas očekuje još jedan sportski dan, koji će završiti predstavom i koncertom. I dalje je na rasporedu escape room, koji će testirati vještine svojih sudionika. Prvi put održat će se i Num 3na3 odbojka na sportsko-rekreacijskom centru, a već tradicionalno svoje predavanje održat će i Astronomsko društvo Lepoglava u čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca.

Kraj nedjeljne večeri obilježit će još jedan koncert. Trnje nastupa prije i nakon predstave ‘Sve u tri’ Kerekesh Teatra.

Podsjetimo, nastupi Treće smjene, Tomislava Golubana i stand up komičara odgođeni su za ponedjeljak.

Za sve dodatne informacije tu su web stranica Jailhouse festivala te Facebook stranica Festivala.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije