Vijesti / Scena

POKLANJAMO Ulaznice za predstavu 'Krokodili' u sklopu Trash film festivala!

POKLANJAMO Ulaznice za predstavu 'Krokodili' u sklopu Trash film festivala!

Varaždin će idući tjedan biti mjesto okupljanja brojnih superjunaka zahvaljujući 12. po redu Trash film festivalu, koji se održava od srijede, 6. rujna, do subote, 9. rujna.

Naime, tema ovogodišnjeg festivala su superjunaci, a osim filmova, posjetitelje očekuje i bogat popratni sadržaji te koncerti. Valja istaknuti kako su i ove godine gotovo svi programi - besplatni.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Udruga Trash ove je godine ostvarila suradnju i sa Hrvatskim narodnim kazalištem u Varaždinu pa će tako dio programa biti održan i u kazalištu, točnije na podrumskoj sceni Zvonimir Rogoz, gdje će u četvrtak, 7. rujna, s početkom u 22 sata biti izvedena predstava 'Krokodili'.

U 'Krokodilima' igraju Marinko Prga (Richard), Ljiljana Bogojević (Sabina), Igor Skvarica (Vladimir) i Katarina Arbanas (Vibeke). Predstava je autorsko djelo Vladimira Arsenijevića, za dramaturgiju i dramatizaciju odgovoran je Dario Bevanda, redatelj je Dražen Krešić, scenograf Petar Nevžala, dok kostimografiju potpisuje Julia Klier.

Priča prati Vladimira, mladog pisca koji krajem osamdesetih godina prošlog stoljeća napušta Jugoslaviju da bi otišao u London. Njegov pokušaj osamostaljenja odlaskom na zapad djeluje primamljivo i dan-danas. Međutim, zamislite sebe. Prodali ste sve što imate, skupili nešto novaca, kupili kartu i našli se u jeftinom smještaju u Londonu, bez posla, bez poznanika, bez ičega osim puste želje. Svakog jutra budite se u maloj, mračnoj i vlažnoj sobici. Usred velikog Londona i velikih ideja koje ste donijeli sa sobom, vaša sloboda svela se na ta dva kvadrata. Ova predstava koja zapravo govori o slobodi izvest će se u sklopu Trash film festivala, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni HNK u Varaždinu.

 

Trash fim festival i Varaždinski.hr poklanjaju ulaznice za predstavu

U suradnji s Trash film festivalom, poklanjamo ukupno šest ulaznica najsretnijima! Sve što trebate je ispod objave na Facebook stranici Varaždinskog.hr označiti osobu s kojom biste željeli ići na predstavu, a mi ćemo u srijedu, 6. rujna, u jutarnjim satima putem aplikacije Woobox izabrati troje najsretnijih koji osvajaju po dvije ulaznice. Sretno!

U četvrtak, 7. rujna 2017. u 22 sata u suradnji s Trash Film Festivalom na Sceni Zvonimira Rogoza izvest će se predstava Vladimira Arsenijevića KROKODILI. Dramaturgija i dramatizacija Dario Bevanda, redatelj Dražen Krešić, scenograf Petar Nevžala, kostimografkinja Julia Klier. Praizvedba predstave održana je u petak, 19. svibnja 2017.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video


Vezani članci