Vijesti / Scena

VIDEO Luđaci izdali spot za svoj četvrti singl 'Što je to ljubav?'

VIDEO Luđaci izdali spot za svoj četvrti singl 'Što je to ljubav?'

'Što je to ljubav?' ime je novog singla Luđaka, benda kojeg čine Kristijan Klaus, Mario Petrić, Jan Šahmazar, Ivan Sebastijan Henčić i Mario Vincek.

Za tekst pjesme i glazbu zadužen je Dominik Šušković iz Zagreba, koji svira i pjeva u bandu 'Od srca do srca', a Luka Kovačić glavni je za aranžman i produkciju.

- Ni jedna naša pjesma nije ista, a ovaj smo se put odlučili malo usporiti ritam i napraviti jednu baladu, laganiju pjesmu, koja govori o nesretnoj ljubavi - rekao je Mario Vincek.

Momcima je ovo četvrti singl, a jako su zadovoljni s reakcijom publike i ekipom koja radi na njihovim pjesmama.

- U ovo kratko vrijeme, od kad je pjesma vani, imamo puno poruka podrške i pohvala na naš dosadašnji rad i novu pjesmu. Moramo se zahvaliti i Kristijanu Gradečkom, režiseru spota snimanog u našem studiu kojeg smo sami osmislili i uredili. Na snimanju smo imali puno djece i veselu ekipu kojoj se također zahvaljujemo! - dodao je Vincek.

Luđacima je trenutno na pameti promocija nove pjesme i rad na novim hitovima, a na pitanje o snimanju albuma prvijenca odgovaraju: -Tko zna, možda jednog dana 'lansiramo' i album.

Poslušajte novu pjesmu Luđaka!

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!