BRUCOŠIJADA ‘Pregovaramo s Prljavim kazalištem, no još ništa nije potvrđeno!’

Pripreme za ovogodišnju Brucošijadu Sveučilišta Sjever, Fakulteta organizacije i informatike i Geotehničkog fakulteta u punom su jeku. I dok su neki mediji izašli s informacijom da će studente ove godine zabavljati Prljavo kazalište, organizatori su rekli kako tu informaciju još uvijek ne mogu sa sigurnošću potvrditi.

– Nakon provedene ankete među studentima, pri vrhu odabira bili su Prljavo kazalište, SARS, Krankšvester, no jedno su želje, a drugo su mogućnosti – rekao nam je jedan od organizatora, koji je dodao kako ‘s detaljima događaja još uvijek ne želi izaći u javnost’.

– Brucošijada će se održati krajem studenog, no o točnoj lokaciji i datumu ne mogu govoriti, budući da je mnogo faktora u igri. Da, točno je da pregovaramo s Prljavim kazalištem, no sve je podložno promjenama, tako da ne mogu sa stoposnostnom sigurnošću reći hoće li baš oni svirati – kazao je.

Detalji brucošijade, kako doznajemo, mogli bi se znati krajem idućeg tjedna, a javnost će o svemu biti informirana na vrijeme, dodao je organizator.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije