Vijesti / Scena

WORLD RAW 3 Diyala videom za singl najavljuje novi album, pogledajte ga!

WORLD RAW 3 Diyala videom za singl najavljuje novi album, pogledajte ga!

Varaždinska underground vokalistica Diyala točno na Halloween izbacila je novi službeni video za singl 'World Raw 3'.

Tim singlom Diyala, koja iza sebe ima dva albuma, 'Rapstract' i 'D.I.Y.', najavljuje i treći album, također naziva 'World Raw 3'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za produkciju videa zaslužni su zagrebački More Magnets studio te Filip Filković Philatz. Produkciju pjesme potpisuje crnogorski producent Andrija Krivokapić (Masturbeator).

Album 'World Raw 3 'uskoro izlazi za domaću etiketu JabbaTon Records, a Diyala će ga predstaviti promo koncertom u Zagrebu.

Spot, koji počinje citatom Dalaj Lame 'Ljubav je izostanak osude', vizualno je kaotičan, što je postignuto brzim izmjenama kadrova, redateljski simulirajući 'bombardiranje' konzumenata suvremenih medija brojnim negativnim sadržajem.

- 'World Raw' 3 su strahovi i nezadovoljstvo, manjak suosjećanja u ovom surovom svijetu. S osjećajem nepravde javlja se sveopće nezadovoljstvo, sve ono čisto i iskreno najčešće je izvrgnuto sistemu u kojem se bogatstvo čovjeka veliča kroz prizmu materijalnog bića i kao takav on nije u skladu, ne zadovoljava norme. Gubimo se i ne živimo za prave vrijednosti, ne poštujemo zbog egoizma, ne dajemo mjesta drugačijem. Čovjek nije rođen da mrzi, zašto onda toliko netrpeljivosti i manjka empatije? Koliko smo toga dopustili i za koliko toga smo krivi? Apokalipsa servirana ponajviše putem medija kao neka izvrnuta slika itekako ostavlja trag kao da je prevladalo sve čega smo se bojali. Velik je to 'wake up call' i potvrda da je moć u svemu dobrom u nama, žudimo za boljim odnosima, a ne za netrpeljivošću! Više empatije, više ljubavi… Vratimo se sebi i unutarnjem miru - rekla je Diyala o svome novom uratku.

U nastavku pogledajte 'World Raw 3'.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!