Vijesti / Scena

ČAKOVEČKI Podroom Drink&Music Club slavi jubilarnu petu godinu podrumarenja!

ČAKOVEČKI Podroom Drink&Music Club slavi jubilarnu petu godinu podrumarenja!

Iako je sam početak bio vrlo težak, danas brojni Međimurci i Međimurke, ali i ljudi iz različitih krajeva - Varaždina, Koprivnice, Bjelovara, čak i Slovenije ne mogu zamisliti četvrtak bez 'Podrumarenja' gdje dolaze degustirali najbolja vina i uživati u vrhunskoj zabavi.

Podrumarenje za Podrumarenjem, godina po godina i evo nas na 5-toj godišnjici nadaleko poznatog Podrumarenja. Budite i vi dio vinske priče ovog četvrtka, 16. studenog i pridružite se proslavi jubilarnog petog rođendana gdje vas očekuje vrhunsko osoblje te domaći bend TS Kumovi, koji su tamo od samog početka.

Proslavu će uveličati domaćin, vinska kuća Tomšić, ali rođendan ne može proći i bez ostalih vinogradara koji su uveličali mnoga podrumarenja do sada. Tako su vinari Tomšić, Jakopić, Dvanajščak-Kozol, Turk, Hažić, Cmrečnjak, Boris Novak, Alojz Novak i Kocijan odlučili povodom rođendana darovati mesne plate i degustaciju vina kao nagrade.

Za svakih potrošenih 50 kuna bilo kojeg pića dobit ćete kupon i tako sudjelovati u završnom izvlačenju gdje morate biti prisutni. Osim nagrada vinogradara možete osvojiti glavnu nagradu - vikend u toplicama Sveti Martin za dvije osobe.

Nemojte propustiti u četvrtak 16. studenog ovaj jubilarni 5 rođendan uz akcijske cijene butelja po 50 kn, brojna iznenađenja i nagrade.

Naravno, dobre zabave, atmosfere, glazbe i dakako odlične kapljice neće nedostajati!

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.