Vijesti / Scena

8. GODIŠNJICA Barfly slavi ovog petka 8. rođendan uz Kumove i brojna iznenađenja

8. GODIŠNJICA Barfly slavi ovog petka 8. rođendan uz Kumove i brojna iznenađenja

Barfly Caffe&Club ovog petka, 17. studenoga slavi svoju osmu godišnjicu postojanja, a za tu priliku spremaju odličan popratni program.

Svratite do Barflyja ovog petka i svojim prisustvom uveličajte proslavu njihove 8. godišnjice postojanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za vrhunsku feštu se te večeri brinu, svima dobro poznat - Kumovi! Osim vrhunske glazbe biti će tu i pića dobrodošlice za koje će se pobrinuti Likeri OPG Migač, atraktivne hostese, brojna pića po party cijenama da ne bi bili žedni, mini zalogajčića za one gladne i još mnogo iznenađenja o kojima će vas obaviještavati sve do rođendana.

Također, iz Barflyja su iskoristili ovu priliku da zahvale svim svojim partnerima i bandovima koji su zabavljali sve prisutne ovih godina, a posebice svojim gostima bez kojih, kako kažu, Barfly ne bi bio to što jest danas te su izrazili nadu da će i sljedeće godine ispuniti sva vaša očekivanja.

Ukoliko se želite pridružiti rođendanskoj zabavi, stolove možete rezervirati osobno u Barflyju ili pozivom na telefonski broj 042/200-075. Posebnih uvjeta za rezervaciju nema, osim da morate biti punoljetna osoba, da vas je minimalno petero za stolom i da zauzmete svoj stol do 22:30 sati.

Sve novosti vezane za rođendansku proslavu možete pratiti i na njihovoj Facebook stranici.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video


Vezani članci