Vijesti / Scena

Koncert Tene Rak 8. prosinca u Galerijskom centru Varaždin

Koncert Tene Rak 8. prosinca u Galerijskom centru Varaždin

U petak, 8. prosinca, u Galerijskom centru Varaždin će se održati jedan od prvih u nizu koncerata u sklopu alternativnog programa Glazbene mladeži Varaždin, s početkom u 20 sati.

Svoj projekt ŠećeЯ će predstaviti Tena Rak te uz to promovirati svoj prvi solo album pod nazivom 'Varijacije na tugu'.

- Šećer je droga, bijeg i utjeha. Uz to je i solo projekt Tene Rak, Varaždinke sa srcem po cijelom Balkanu i snovima u noćnom nebu - stoji u najavi koncerta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svoj prvi singl sa videospotom pod nazivom ''Reci, reci mi'' izbacuje krajem 2016. godine, a nakon još dva proljetna singla u 2017. izbacuje album naziva ''Varijacije na tugu'', snimljen po zagrebačkim kućnim studijima i dovršen u vlastitoj produkciji.

Prve koncerte izvodi na ljeto 2017. daleko od rodnog kraja, u bugarskom Plovdivu te u alternativnim klubovima Novog Sada i Beograda, a pred domaćom publikom se predstavlja van službenog programa 6. Tam Tam festivala u Sućurju na Hvaru. Po završetku ljeta uslijedila su gostovanja na još dva domaća festivala, 'Sedam dana stvaranja' u Pazinu te FIUK-u u Koprivnici, a početkom jeseni još dva zavičajna gostovanja u Kostanju i Novom Marofu. Do kraja godine slijede promocije u Szegedu, Zagrebu i Beogradu.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!