Vijesti / Scena

IMAGINE FESTIVAL Nastup punk benda Afrička Ameba ove subote u Elephantu

IMAGINE FESTIVAL Nastup punk benda Afrička Ameba ove subote u Elephantu

U subotu, 25. studenog, u Caffe baru Elephant održat će se 5. izdanje Imagine festivala u Varaždinu, a svoj rad predstavit će varaždinski punk bend Afrička Ameba s početkom u 21 sat.

Bend 3. prosinca ide na finale u zagrebački Cadillac Club gdje će se natjecati zajedno s ostalim sudionicima iz cijele Hrvatske.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Afrička Ameba su tek nastale mlade punk nade u sastavu trojice osamnaestogodišnjaka. To su Marko Ivkov (vokal), Emanuel Nižetić (bass gitara/ električna gitara) te Lovro Kruljac (električna gitara/bass gitara). Bend pod istim imenom možete pronaći i pratiti na Facebook-u.

The Yangsters je mlad i perspektivan četvoročlani band iz Varaždina, finalisti Imagine festivala u Hrvatskoj 2015. godine. Bend su kreirali Predrag Peharda (glavni vokal) i Jasenko Lončar (bas gitara) 2013. godine, a 2015. u sastav ulaze Lovro Vujnovac (gitara) i Karlo Biškup (cajon, bubnjevi) što čini puni sastav benda.

Bend uglavnom svira električne obrade stranih i domaćih rock/pop izvođača (Franz Ferdinand, Muse, The Black Keys, Red Hot Chili Peppers, Artic Monkeys, Coldplay, Mando Diao, Dino Dvornik, Boa, Jinx) koje pokušava što više prilagoditi svojem stilu sviranja.

Ovaj nastup odradit će u akustičnoj verziji bez basiste tako da će publika moći vidjeti nešto novo, s obzirom da su dosad svoje nastupe izvodili u električnoj verziji.

Glazbena mladež Varaždin također poziva sve zainteresirane za volontiranje u organizaciji i provedbi Imagine Croatia festivala u Varaždinu da se jave direktno s ponudom na [email protected] ili na facebook stranici Glazbene mladeži Varaždin kako bi svojim uključivanjem doprinijeli kvaliteti provedbe samog festivala, ali i ostalog programa koji Glazbena mladež Varaždin nudi.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci