LJUBAV ZA JEDNU NOĆ Novi singl grupe Tragovi snimljen u Trakošćanu i Začretju

Glazbeni sastav Tragovi završio je snimanje novog autorskog singla koji nosi naziv ‘Ljubav za jednu noć’. Balada će premijerno biti emitirana na CMC TV-u u utorak, 5. prosinca 2017. godine.

Nakon odlične suradnje na prvom hitu ‘Sve na ljubav miriše’, Tragovi su nastavili raditi s Denisom Dumančićem, frontmenom Letećeg odreda, koji i ovom prilikom potpisuje glazbu pjesme. Za aranžman je zaslužan Branimir Mihaljević, dok je tekst napisala Antonija Šola. Pjesma je snimana u zagrebačkom studiju Branimira Mihaljevića.

Prošlog je tjedna snimljen i video spot za novi singl. Kao lokacije su ovog puta odabrani dvorci u Trakošćanu i Začretju, dok je snimanje povjereno Vedadu Jašareviću, jednom od najpoznatijih redatelja s ovih prostora.

U organizaciju i snimanje spota bilo je uključeno 20-ak osoba, među kojima i glumice iz Dubaija i Beograda te violinistice azijskog podrijetla.

Dok čekaju izlazak novog singla, fanovi mogu uživati u promotivnom videu iz Arene Varaždin gdje su Tragovi nastupili kao predgrupa Željku Joksimoviću, a koji se može pogledati u nastavku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije