Vijesti / Scena

STAND UP Marina Orsag, Tihomir Paravina i Goran Vinčić u Maraschino Craft baru

STAND UP Marina Orsag, Tihomir Paravina i Goran Vinčić u Maraschino Craft baru

Maraschino Craft bar nastavlja s gostovanjima najboljih komičara i komičarki Hrvatske, ali i regije. Pravu poslastica stiže u srijedu, 13. prosinca, kad nastupa jedna od osnivačica Studija Smijeha, Marina Orsag, koja djeluje na sceni još od daleke 2004. godine i jedna je od rijetkih koja se oprobala i na stranim pozornicama.

Još jedno veliko ime stand upa je Tihomir Paravina, koji je karijeru započeo na open mic večerima u Purgeraju davne 2008. gdje je na licu mjesta postao miljenik publike koja ga vjerno prati i dan danas na svim nastupima.

Treći dio ove ekipice je Goran Vinčić, student filozofije, duša od čovjeka i nepopravljivi romantik. Visok metar i osamdeset i sedam, težak preko sto kila, hiperaktivan i umiljat. U slobodno vrijeme curama recitira poeziju koju je pročitao na Facebooku. Zna kako izbjeći kontrolu u tramvaju, ali i dobar kroše. Majstor je karatea, iako ni sijalicu ne zna da promijeni. Za sebe voli reći da je ekstravagantan, neizrevilizibiziran i eventualan komičar. 

Cijena ulaznica je 25 kn, a možete ih nabaviti na recepciji Tts Sport Centra ili u Maraschino Craft Baru.

- U prodaju je pušteno samo 150 ulaznica kako se ne biste gužvali, a vi požurite jer je ova luda doza smijeha na rasporedu sutra, a ulaznice odlaze jako brzo! - javljaju organizatori.

Program počinje u 20.30 sati, a slobodno navratite i ranije kako biste zauzeli čim bolje mjesto!

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!