Vijesti / Scena

ČAROLIJA NA STANČIĆU Varaždinski bend Jam IT 30. prosinca na Stančićevom trgu

ČAROLIJA NA STANČIĆU Varaždinski bend Jam IT 30. prosinca na Stančićevom trgu

U subotu, 30. prosinca, u 10.30 sati na Trgu Miljenka Stančića koncert će održati varaždinsko-ivanečka cover rock 'atrakcija' jamIT.

Na repertoaru su im domaće i strane pop, rock, hard rock pa čak i metal uspješnice - uglavnom pjesme koje su na neki način obilježile generacije rođene 70-ih i 80-ih, a koje su i danas omiljene i rado slušane od svih generacija koje vole dobru glazbu.

Šesteročlani varaždinsko-ivanečki cover rock bend jamIT okupljen je 2011. godine kao inicijativa nekolicine rokera - hobista. Inicijalna ideja da se ispuni slobodno vrijeme kroz sviranje kao ispušni ventil ubrzo postaje aktivni hobi i bend izlazi u javne prostore te se ubrzo pronalazi u sviranju za publiku, čije pozitivne reakcije ih odmah u početku ohrabruju da počnu sve češće svirati u kafićima, klubovima i na mjestima gdje se primarno okuplja publika, profilom slična i samim članovima benda.

Na početku ih je okupila zajednička ljubav prema IT tehnologiji (od tuda IT u nazivu) i glazbi kao poveznica, a sada je to preraslo u aktivno hobističko bavljenje glazbom. Postava se tijekom godina mijenjala - jezgru benda predstavljaju Marko i Saša na gitari (ne istoj, svatko ima svoju) kao utemeljitelji benda te Dominik na vokalu, dok su se s vremenom pridružili Igor na basu i Goran na bubnjevima. Najnoviji član benda je Željko na klavijaturama.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!