Vijesti / Scena

ODLIČAN PROVOD Yogi Lonich ove srijede svira u Maraschino Craft & Spirits Baru

ODLIČAN PROVOD Yogi Lonich ove srijede svira u Maraschino Craft & Spirits Baru

Iako je vrijeme darivanja taman prošlo, Maraschino Craft & Spirits Bar ne prestaje s poklonima za svoje vjerne posjetitelje!

Taman nakon što ste se fino napapali i još ljepše odmorili vrijeme je da se u Maraschinu u srijedu, 27. prosinca, dobro provedete i rasplešete uz legendarnog gitarista svjetskih razmjera! U Maraschino Craft & Spirits Bar dolazi Yogi Lonich!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Yogi Lonich svjetski je poznati klupski i koncertni gitarist koji se može pohvaliti suradnjama s Aerosmithom, Lennyjem Kravitzom, The KISS, AC/DC, Princeom, Linkin Parkom i Kornom, a niz godina bio je i glavni gitarist popularnog glazbenika Chrisa Cornella.

Lonicheva posebnost je u svestranosti pa će vas tako oduševiti rock dionicama, žešćim rifovima, ali i glatkim i muzikalnim solo izvedbama bluesa i jazza. 

Ovaj Amerikanac hrvatskog porijekla razoružat će vas pozitivnom energijom i odličnim nastupom te izvedbama mnogih poznatih pjesama još poznatijih autora poput obrada Led Zeppelina, Jimmyja Hendrixa, Milesa Davisa i drugih rock legendi.

Ulaz je, naravno, besplatan!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci