Vijesti / Scena

PUNIH 18 SATI ZABAVE Ispratite staru i dočekajte 2018. godinu u TTS Sport centru

PUNIH 18 SATI ZABAVE Ispratite staru i dočekajte 2018. godinu u TTS Sport centru

Sedmu godinu za redom Maraschino Craft & Spirits bar i TTS Sport centar pozivaju vas na najveći ispraćaj stare i doček nove, 2018. godine, i to bez pauze čitavih 18 sati! 

Na više od 500 kvadratnih metara koji uključuju Maraschino Craft bar i spojeni grijani šator očekuje vas zagrijavanje već od 10 ujutro u nedjelju, 31. prosinca, a fešta završava kad se svi umore, u ranim jutarnjim satima ponedjeljka, 1. siječnja. 

Ove godine očekuju vas i zanimljive novosti! Za finu hranu na pravom grillu pobrinuti će se već od 17 sati 'Rešetka by Đurina Hiža'. 

U ponudi će biti ražnjići omotani suhom vratinom, srneće pljeskavice, šiš ćevapi, roštiljke tj. pečenice od divljaci, pljeskavice od ciste junetine, Coleslaw salata. Ovo Street food savršenstvo pripremati će za vas Nikola Božić iz Đurine Hiže i to na pravom, vrućem grillu.

U ponudi pića je vino Pungračič, a osim standardne ponude od 20. prosinca Maraschino Craft Bar nudi i 100 vrsta rakija i likera, 30 vrsta viskija, 15 vrsta Ginova, 25 vrsta rumova, 10 vrsta tequila i još puno pitkih novosti za 'spirits gurmane'.

Kako ne bi sve ostalo samo na hrani i piću Maraschino je osigurao i odličan glazbeni program. Prvi na scenu stupa legenda, DJ Pucko, jedan od najboljih party DJ-eva u Hrvatskoj koji zagrijava atmosferu od 12 sati i ostaje sve do kraja. 

Od 19:30 pa sve do kraja dočeka uz DJ Pucka svirati će Beatta band iz Zagreba – popularan glazbeni sastav sa čak četiri vokala. Dvije pjevačice i dva pjevača podižu atmosferu do 'ibera' gdje god se pojave, pa će tako biti i u Maraschino Craft & Spirits baru!

Ulaz na najveću feštu u gradu je naravno besplatan.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!