Vijesti / Scena

STAND-UP Ivan Šarić 26. travnja nastupa u varaždinskom HNK

STAND-UP Ivan Šarić 26. travnja nastupa u varaždinskom HNK

Nakon dva fenomenalna i rasprodana nastupa u KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, Ivan Šarić nastavlja svoj stand up pohod i na ostale hrvatske gradove. Sljedeći je na redu Varaždin 26. travnja u Hrvatskom narodnom kazalištu. Ovo je prva Ivanova turneja takve vrste na ovim prostorima, čime njegova karijera dobiva još jedno priznanje.

Ivan Šarić ime je koje već nekoliko godina suvereno vlada stand-up scenom, zahvaljujući britkom, pitkom i personaliziranom humoru. Njegova publika već prepoznaje njegov stil, a nova može očekivati zanimljive šale na račun muško-ženskih odnosa, religije, povijesti, aktualnih političkih zbivanja te opservacijski i apstraktni humor uklopljen u svakodnevne domaće događaje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sve prisutne oduševljava mogućnost da 'smjeste' osobi s kojom su došli i poslušaju Šarićeve šale na njezin račun. Takav personaliziran pristupom dodatno oduševljava i zabavlja publiku.

Dopustite da vas sjajni Ivan Šarić, makar na nekoliko sati, odvuče od zamorne svakodnevice i uvuče u svoj zabavni svijet ispunjen humorom, inteligentnim šalama i sjajnom atmosferom.

Termini nastupa, kao i online prodaja, dostupni su ovdje, stoga rezervirajte svoju ulaznicu na vrijeme i pripremite se za večer stand-upa.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!