Vijesti / Scena

U DUHU 20-ih Humanitarni Rotary bal održat će se 10. veljače u Hotelu Turist

U DUHU 20-ih Humanitarni Rotary bal održat će se 10. veljače u Hotelu Turist

Već tradicionalni bal Rotary kluba Varaždin ove će se godine održati u subotu, 10. veljače, s početkom u 20 sati u Hotelu Turist.

Tema ovogodišnjeg bala je reminiscencija na dvadesete godine 20. stoljeća, što će uključiti uređenje interijera, pomno odabranu glazbu, jelovnik i stil odijevanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Valja naglasiti da je glavni lajtmotiv nepromjenjiv i uvijek aktualan, a to je pomoć i poticanje izvrsnosti. Ove će godine naše humanitarno djelovanje biti usmjereno na osiguravanje sredstava za Rotary nagradu za izvrsnost koja od ove godine nosi ime prof. dr. Franjo Ruža - poručuju organizatori.

Bal je potpuno otvoren za javnost, a cijena ulaznice je 400 kuna po osobi što uključuje večeru i početnu količinu pića. Voditelji bala su Petar Cvirn (glumac i zabavljač) te Magda Piljušić.

Za glazbu će biti angažirani ScifidelityOrchestra i Tamara Korunek (sopranistica i jazz pjevačica) i DJ Valter Gross, a svirat će se swing, charleston, jazz glazba.

Organizatori jamče odličan provod i brojna iznenađenja svim posjetiteljima, a pozivaju i sve da im se jave putem Facebook stranice Rotary cluba Varaždin odnosno na e-mail marko.porobija@psod.hr ili na mobitel 091 502 84 70, ukoliko trebaju bilo kakvu informaciju ili se žele prijaviti.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!