Vijesti / Scena

PORTRET Darinka Krček iz Donje Voće portretom oduševila Dinu Merlina!

PORTRET Darinka Krček iz Donje Voće portretom oduševila Dinu Merlina!

Poznate i slavne osobe svakim danom dobivaju brojne skupocjene poklone, ali one izrađene vlastitim radom i trudom su neprocijenjive.

Tako je ovog puta obožavateljica Darinka Krček iz Donje Voće iz Varaždinske županije oduševila svog omiljenog pjevača Dinu Merlina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uoči koncerta u Areni Varaždin 3. ožujka ove godine, na kojem se očekuje puna dvorana, Darinka se potrudila te pomoću grafitne olovke izradila portret slavnog bosanskohercegovačkog kantautora Dine Merlina. Portret je Merlin objavio na svoj Facebook stranici te zahvalio mladoj umjetnici na prekrasnom crtežu.

>ULAZNICE U PRODAJI Dino Merlin zapjevat će u Areni Varaždin

- Nisam se nadala da će upravo moj crtež zaokupiti pozornost Dine Merlina čiji sam veliki fan - rekla nam je Darinka koja već mjesecima pokušava doći do njega, ali bezuspješno.

Koliko ga obožava govori to kako nema crteža uz kojeg ne pusti barem jednu njegovu pjesmu te joj je velika želja upoznati ga kako bi mu mogla osobno uručiti portret.

- Crtanjem sam, kako bih pronašla unutarnji mir, aktivno počela baviti nakon obiteljske tragedije koja me zadesila. Tada mi je crtanje bilo poput lijeka. U početku je to bio samo hobi, no s vremenom su ljudi prepoznali moj talent te ga tako pretvorili i u honorarni posao. Volim se okušati u svim motivima, kao i u ostalim tehnikama osim grafitne olovke, što možete vidjeti na mojoj Facebook stranici, ali vidljivo je kako najviše volim crtati portrete. Posebno volim one u kojima osoba ima neku jedinstvenu karakteristiku na sebi, u slučaju Dine Merlina to je definitivno bila brada, ali i oči koje su mi gotovo kod svakog portreta najdraži dio crtanja - rekla nam je Darinka koja studira u Čakovcu na Međimurskom veleučilištu Održivi razvoj gdje i privremeno boravi.

Koliko je portret poseban primjetili su i mnogobrojni Merlinovi obožavatelji koji su bili oduševljeni. Crtež je u samo nekoliko sati skupio više od dvije tisuće lajkova i brojne komentare s riječima podrške i pohvale.

Dino Merlin je skrenuo pozornost organizatoru koncerta koji je odlučio nagraditi Darinku sa dvije ulaznice za varaždinski koncert u ožujku, a učinit će sve kako bi se ispunila njezina velika želja te ga upozna za nadolazećem koncertu i osobno mu uruči originalni crtež.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!