Vijesti / Scena

HUMANITARNO! Lions Club 10. veljače organizira maskenbal u Medinoj Škrinji

HUMANITARNO! Lions Club 10. veljače organizira maskenbal u Medinoj Škrinji

Članovi New Century Lions Cluba 'Varaždin Millennium' tradicionalni, 11. po redu humanitarni maskenbal, i ove godine organiziraju za potrebe prikupljanja financijskih sredstava za stipendiranje slijepih osoba s područja Varaždinske županije.

Svrha akcije je daljnja potpora Anji Maltarski, studentici prve godine diplomskog studija sociologije i pedagogije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, koji je upisala nakon uspješno završenog preddiplomskog studija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Humanitarni maskenbal održat će se 10. veljače u pubu Medina Škrinja u Varaždinu, s početkom u 20,00 sati. Ovogodišnja tema maskenbala je 'Manje je više', a cjelokupni program vodit će Ivica Gašparac - Gašo. Prisutne će zabavljati humanitarni DJ Mario Kovač.

Pripremljene su tombole, pića po promotivnoj cijeni, a za najbolje maske predviđene su vrijedne nagrade.

Suorganizator humanitarne akcije je HDS ZAMP, koji se odrekao iznosa autorske naknade za javnu izvedbu glazbenih djela i iznosa troškova naplate u korist prikupljanja sredstava za stipendiranje Anje Maltarski.

- Pomoći možete kupnjom ulaznice po cijeni od 70 kuna ili uplatom novčanog iznosa na račun NCLC VARAZDIN MILLENNIUM otvorenog za potrebe ove humanitarne akcije (PBZ) IBAN: HR4323400091510908994 s naznakom 'za Humanitarni maskenbal 2018'. Humanitarnu akciju možete podržati i izdavanjem poklon-bona koji će se iskoristiti kao nagrada za jednu od najboljih maski i/ili nekim dragim poklonima koji će se iskoristiti za tombolu. Članovi NCLC Varaždin Millennium ovim putem pozivaju sve ljude dobre volje da dođu na maskenbal, dobro se zabave, a najbolje od svega, pruže pomoć Anji - javljaju organizatori.

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!