Vijesti / Scena

STAND UP COMEDY U Maraschino Craft Baru gostuje Saša Turković

STAND UP COMEDY U Maraschino Craft Baru gostuje Saša Turković

Maraschino Craft Bar misli na vas i na Dan zaljubljenih! Ne morate se puno mučiti gdje izaći i kako razveseliti svoju bolju polovicu jer rješenje je na dohvat ruke. Najomiljeniji 'obiteljski' stand up stupa na Maraschino scenu! U Varaždin 14. veljače dolazi Saša Turković i njegov one man stand up show 'PreŽivjeti u obitelji'!

Osim bogatog komičarskog iskustva Saša je i vrlo iskusan suprug i otac te će u svom prvom showu pričati o klasičnim problemima jedne sasvim (NE)obične hrvatske obitelji, ratama za kredit, neplaćenim računima, djeci, džeparc. Saša se u obiteljskom životu snalazi kao i Bear Grylls u divljini, a ako vas zanima kako dođite ga poslušati i nasmijati se njegovim “trikovima” i još boljim savjetima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim stand up-om, bavi se life coachingom i motivacijskim govorništvom što dovodi do učestalih zabuna …nakon nekih njegovih izjava publika nije sigurna dali bi se trebala smijati ili odraditi trening u teretani.

- Misli su mu prljave, a humor čist, bez previše psovki i vulgarnosti. Saša malo slabije čuje i ne govori mađarski, tako da, ako mu se želite obratiti tijekom nastupa, molimo Vas da govorite glasnije i nikako ne na mađarskom - poručuju iz Studija smijeha.

Cijena ulaznice je 25 kuna, a svoje ulaznice možete nabaviti na recepciji TTS Sport centra svaki radni dan od 9 do 21 sat ili rezervirati u inbox Facebook sttranice Maraschino Craft Bara. Broj ulaznica ograničen je sjedećim mjestima u kafiću kako bi se svi osjećali čim ugodnije.

Nastup počinje u 21 sat, ali dobra zabava u Maraschino Craft baru traje cijeli dan.

Kao i uvijek, kada su u pitanju večeri komedije, dobar provod je zagarantiran. Prije mjesec dana, na rasporedu je bio Varaždin improv night - večer improvizacijske komedije

Pogledajte i VIDEO iz Maraschino Craft Bara, s Improv nighta.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!