Vijesti / Scena

Zimsko izdanje Arena Cool Beat partyja ove subote u bivšem klubu Kocka!

Zimsko izdanje Arena Cool Beat partyja ove subote u bivšem klubu Kocka!

Arena Cool Beat se vraća, ali ovoga puta u zimskom izdanju u kojem gostuje u nekada vrlo popularnom klubu 'Kocka' u hotelu Turist u Varaždinu.

Rezervirajte subotu, 24.veljače, jer Arena Cool Beat ima pripremni party za svoje ljetno izdanje na kojem se okupi i nekoliko tisuća ljudi spremnih na ples do jutra.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nekada popularni klub 'Kocka', koji se nalazi u podrumu hotela Turist, dolazi ekipa DJ-a koji će ljetnu atmosferu s partya prenijeti u ove hladne dane.

U zimskom partyu domaćim DJ-ima Pinthi In da House i Kay Zrillu, pridružit će se slovenski DJ Happy B. Party počinje u 21 sati uz besplatni upad.

Kao i dosad, očekuje vas vruća atmosfera uz vrhunsko ozvučenje i rasvjetu te odličnu ponudu pića uz nezaobilazne hostese.

Arena Cool Beat ove se godine priprema za svoje 7. izdanje koje će održati na prvi dan ljeta, 21. lipnja, na poznatom varaždinskom Aquacityu.

U ovih sedam godina same partye je pohodilo na tisuće obožavatelja elektronske glazbe, uz naravno zvučna imena svjetske DJ scene poput Paula Berbata i Ivana Mastermixa.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!