Vijesti / Scena

REAL GOOD MUSIC Nukleus band live u četvrtak navečer u Maraschino Craft baru

REAL GOOD MUSIC Nukleus band live u četvrtak navečer u Maraschino Craft baru

Maraschino Craft bar redovito obogaćuje svoju ponudu zabavnih sadržaja kako bi zadovoljili sve vaše želje. Sutra vas tamo ponovno očekuje zabavna večer za sve ljubitelje dobre glazbe.

U četvrtak 22.2. od 21 sat u Maraschino Craft baru vas očekuje još jedna glazbena poslastica u sklopu Real Good Music by Maraschino večeri, nastup dvojca Nukleus band live.
Dvojac koji čine, Damir Šomen, jedan od naših najtraženijih i najboljih bubnjara koji već 20 godina dijeli ili je dijelio pozornicu s velikim imenima kao što su Dino Dvornik, Gibboni, Parni valjak, Goran Bare, Song Killers, Majke, Hubert Tubbs i mnogi drugi, u društvu vokala, gitare i klavijatura Danka Krznarića.

Danko je pak multi instrumentalist s jednim od najboljih muških vokala u Hrvatskoj koji svira desetak instrumenata, a poznat je kao glazbenik koji je dugo svirao ili još uvijek svira s Majkama, Telefon Blues Bandom, Pozitivom i mnogim drugim poznatim bendovima i solistima.

Nukleus duo upakirali su stare i nove svjetske rock, pop i soul hitove u odličan groove ritam i vrlo interesantne aranžmane uz perfektan vokal. 

Repertoar je bogatog opusa i za svako uho, onima koji vole nešto stariju rock ekipu tu su Doorsi, U2, Zeppelini, Stonsi, Hendrix i James Brown dok za ljubitelje modernijeg zvuka praše hitove One Republic, Kings of Leon, Ed Sheerana i mnogih drugih svjetskih pop, rock i soul izvođača.

Uglavnom – prava glazbena poslastica za sve ljubitelje kvalitetne glazbe!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nastup dua Nukleus je besplatan za sve i svi su pozvani!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci