Vijesti / Scena

Otkazan nastup Nukleus dua u Maraschino Craft baru

Otkazan nastup Nukleus dua u Maraschino Craft baru

- Dragi ljubitelji dobre zabave i još bolje glazbe. Na žalost, uz sav trud i organizaciju, protiv više sile čak je i Maraschino Craft bar bespomoćan. Današnji koncert odličnog dua Nukleus morali smo otkazati zbog tehničkih problema, no to ne znači da Nukleus nećete imati prilike slušati uskoro u Varaždinu - poruka je koja nam je pristigla iz Maraschino Craft bara prilikom otkazivanja današnjeg glazbenog programa.

Novi termin ove glazbene poslastice znat će se uskoro, a iz Maraschino Craft Bara pozivaju da do tad uživate u najfinijim specijalitetnim kavama ili nečem iz njihove bogate ponude visokokvalitetnih ginova, viskija, rumova i likera.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Također, iako smo tužni što se današnji koncert otkazuje, imamo i sretnu vijest. Maraschino Craft nar najavljuje odličan stand up nastup Martine Orsag, komičarke Studija Smijeha iz Zagreba i njenog kolege iz Beograda, Aleksandra Perišića pod nazivom 'Kaj, Bre?!' koji će se održati 9. ožujka, a cijena ulaznice je 30 kuna. Broj ulaznica je ograničen pa požurite po svoju - poručili su iz Maraschino Craft bara.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci