Vijesti / Scena

VIDEO I FOTO Merlin 'jači' od vremena - nadmašio sve trijumfom u Varaždinu

VIDEO I FOTO Merlin 'jači' od vremena - nadmašio sve trijumfom u Varaždinu
Koncert Dine Merlina u varaždinskoj Areni (Subota, 3.3.2018.) (Foto: Miroslava Novak) image00053598988

Ni temperature dobrano ispod ništice kao ni prometni kolaps nisu mogli spriječiti tisuće i tisuće Varaždinaca i Međimuraca da dođu u varaždinsku Arenu na koncert svog glazbenog idola.

>>> FOTO I VIDEO Dino Merlin u varaždinskoj Areni: 'Divan je osjećaj biti s vama!'
>>> FOTO Sve je spremno za početak još jednog fantastičnog koncerta Dine Merlina!

Sarajevski umjetnik Dino Merlin time je opet pokazao kako slovi za istinsku balkansku zvijezdu koja iz mjeseca u mjesec puni svaku dvoranu i Arenu u cijeloj regiji.

Na sinoćnjem, davno unaprijed rasprodanom koncertu u Varaždinu iznenadio je publiku specijalnim audio-vizualnim showom, a tisuće glasova uglas ga je pratilo više od dva sata. Njegovi obožavatelji svih generacija satima su se probijali kroz teške snježne uvjete u gradu, policija je na svim cestama regulirala promet, trebalo je jako puno strpljenja i živaca, ali po prepunoj dvorani vidjelo se da nitko nije odustao.

 

Bio je ovo koncert koje će varaždinska publika i njihovi gosti jako dugo pamtiti iako je zbog velikog interesa, ovo već drugi koncert u Varaždinu u sklopu aktualne turneje „Hotel Nacional“. No, publika na sjeveru Hrvatske istinski uživa u glazbenom opusu ovog svestranog umjetnika.

- Čemu lijepa priča ako je ne možete više puta doživjeti? Ova naša priča o Hotelu Nacional počela je prije nepune 4 godine i gotovo je 80 koncerata iza nas. Mislim da smo nastupali u najljepšim prostorima na Mediteranu, a pjevali smo do sada sveukupno pred više od 650.000 ljudi.

(Video: Lea Perhoč)

Osjećam da je ova turneja iza sebe ostavila jedan poseban trag i jedan lanac ljudi koji je povezan karikama koje smo skupa kovali svakim novim koncertom u svakom novom gradu. Nevjerojatno sam sretan čovjek što imam publiku kakvu imam i što srećem sva ova divna lica diljem svijeta, kazao je popularni glazbenik nakon koncerta u još jednoj rasprodanoj Areni. A takvi uspjesi doista se malo kome danas događaju. 

Ultimativni glazbeno-scenski show, iskrena emocija i poseban odnos s publikom razlozi su zbog kojih sarajevski glazbeni čarobnjak već godinama obara rekorde u cijeloj regiji, a za hrvatsku publiku, s neskrivenim ponosom priznaje, posebno je vezan. Nakon rasprodanih Arena u svim većim gradovima u zemlji te spektakularnog dočeka nove godine na Stradunu, Dino Merlin u narednim mjesecima priprema još veće podvige.

Prvo sad kreće na turneju po Australiji, a potom će nas sve iznenaditi open-air mega koncertima u Dubaiju i Istanbulu. Potom se ponovno vraća u Hrvatsku. 23. lipnja nastupit će na tvrđavi u Slavonskom Brodu, a početkom kolovoza na stadionu u Makarskoj zbog čega je neizmjerno uzbuđen.

- Živim život kao da sanjam i ja sam danas iznimno sretan čovjek. Ljubav ne dijelim samo s obitelji nego i sa publikom. Mi se razumijemo i to je najveći kompliment koji može dobiti svaki glazbenik, istaknuo je popularni sarajevski umjetnik.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!