Vijesti / Scena

'KAJ BRE?' Stand up o hrvatsko-srpskim odnosima u petak u Maraschino Craft baru

'KAJ BRE?' Stand up o hrvatsko-srpskim odnosima u petak u Maraschino Craft baru

Najgledaniji show balkana ponovo u Varaždinu! Stand up 'fajt' simboličnog naziva 'Kaj bre?' spoj je best of stand up fora s naglaskom na hrvatsko-srpske odnose, a održat će se u Maraschino Craf Baru u petak, 9. ožujka, s početkom u 20.30 sati.

Marina Orsag (HR) i Aleksandar Perišić - Stand up Komičar (SRB) su oboje bili u pionirima i samim time odrasli su u bivšoj Jugoslaviji pa doživjeli njezin raspad te stvaranje novih država. Kako se na njih to odrazilo i kako doživljavaju odnose između te dvije države dvadeset godina kasnije možete vidjeti i čuti u ovom showu.

- Do ideje je došlo nakon tri godine zajedničkog rada i shvaćanja da još uvijek postoje tenzije između našeg i srpskog naroda, što nije baš najbolje za budućnost mladih obje države, a i prošlo je više od 20 godina od rata i možda je vrijeme da se neke stvari stave iza nas - rekli su.

Cijena ulaznice je 30 kuna.

- Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme. Rezervacije u inbox Maraschino Craft bar. Rezervacije čuvamo do četvrtka 8. ožujka u 21.00 sat tj. molimo da preuzmete karte najmanje 24 sata ranije - javljaju organizatori.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!