Vijesti / Scena

St. Patrick's days: Proživite 7 dana najvećeg pivskog blagdana u Medinoj Škrinji

St. Patrick's days: Proživite 7 dana najvećeg pivskog blagdana u Medinoj Škrinji

Približava nam se blagdan Svetog Patrika (17.03.), irskog sveca zaštitnika, uz čiju proslavu se nužno veže dobra folk (irska) glazba te pivo i whiskey. Ima li stoga boljeg mjesta za proslavu od Medine Škrinje, a tamo St. Patrick's tjedan, uz puno odlične zabave, i novih zanimljivih sadržaja punih tjedan dana.

Sve počinje već ove subote uz bend Tri Fir, čiji repertoar čine popularne irske pjesme, od drinking, plesnih do pub balada i folk pjesama. Uz njihov nastup, Medina Škrinja izgledat će kao pravi irski pub. Varaždinci su ih imali prilike slušati već jednom u Medinoj Škrinji ali i na jednom Španciru, a irska glazba je uvijek dobro prolazila u sjevernoj Hrvatskoj.

Bit će tu i veseli Pub Quiz, u ponedjeljak (12.03.), s početkom u 18 sati i nekim pitanjima vezanim za St. Patrick's Day. Ponedjeljak je tradicionalno u Medinoj Škrinji rezerviran za kviz 'opće prakse'.

Utorak (13.03.) je rezerviran za Stand Up Open Mic, a radi se o jedinstvenom eventu na kojem će se moći prezentirati svi koji su dosad svoj humor 'brusili' samo na internim druženjima i feštama, a vole nasmijavati druge. Takvih sigurno ne nedostaje u regiji, a svi koji se žele isprobati u stand-up varijanti ili dobiti neku okladu, mogu se prijaviti u FB inbox Medine Škrinje ili prije samog početka kod organizatora.

Večer otvorenog mikrofona okuplja mlade komičare te pruža priliku i onima koji to tek žele postati.

U srijedu, u 18 sati će se održati već tradicionalni Sportski kviz, također s nekim pitanjima za St. Patrick's, a u četvrtak (15.03.) je na rasporedu prvi PIVSKI PUB QUIZ Medine Škrinje, s početkom u 19 sati. Bit će to 'majka svih kvizova' za pivoljupce, stoga ga ne valja propustiti.

I opet ponovno u petak i subotu vikend rezerviran za irsku glazbu i veselu atmosferu. 

I sve to, uz brojne atraktivne 'tekućine', posebice atraktivne zelene (doslovno) pive. Bit će tu mnogo pivksih novosti koje ne smijete propustiti, prije svega zeleni točeni Hirter (prvi puta u Varaždinu) i neizostavne irske pive od kojih izdvajamo točeni Guinness i točeno O'Hara's (stout i pale ale). 

Medina Škrinja je i idealno mjesto i za sve ljubitelje žestokih pića, posebice irskih whiskeya, pa tako u Medinoj Škrinji tijekom St. Patricksa možete probati Jameson, Jameson Black Barrel, The Pouges, The Irishman, Bushmills, Tullamore Dew i ostale.

Idealno za zapjevati: 'I've spent all my money on whiskey and beer', 'Tell me Ma, when I go home...', 'And it's no, nay, never...' 

St. Patrick's Days @ Medina Škrinja

10.03. Sub. - Tri Fir (live Irish music) * 22:00h

12.03. Pon. - Kviz opće kulture * 18:00h

13.03. Ut. - Stand Up (open mic) * 20:30h

14.03. Sri - Sportski kviz * 18:00h 

15.03. Čet. - PIVSKI PUB QUIZ * 19:00

16 i 17. Pet i Sub - Irska muzika i vesela atmosfera ...

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.