Vijesti / Scena

USKRSNA PREMETALJKA Radio Megaton daruje dvije tisuće kuna!

USKRSNA PREMETALJKA Radio Megaton daruje dvije tisuće kuna!

Dočekati Uskrs uz prepun blagdanski stol, a ne potrošiti niti jednu kunu - zvuči poput dobre šale, zar ne? No, istina je! Najsretnijem slušatelju ili slušateljici Radija Megaton, ova želja će se ostvariti tik pred Uskrs! Kako? Sudjelovanjem u nagradnoj igri 'Uskrsna premetaljka'!

Riječ je o nagradnoj igri koja počinje u srijedu, 14. ožujka i traje do petka, 23. ožujka dok je samo finale dan kasnije, u subotu, 24. ožujka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Slušatelji se u nagradnu igru mogu uključiti na način da svakodnevno prateći program Radija Megaton zapisuju riječi koje se, bez unaprijed određenog redoslijeda, emitiraju tijekom dana u različitim terminima u radijskom programu. Zadatak je zapisane riječi uobličiti u smislenu rečenicu.

Slušatelji koji žele konkurirati za vrijednu nagradu – poklon bon sa dvije tisuće kuna – trebaju se s točnim poretkom riječi u rečenici javiti u program Radija Megaton u subotu, 24. ožujka od 12 sati.

Onaj slušatelj ili slušateljica koji će ponuditi točan odgovor bit će nagrađen/a sa dvije tisuće kuna vrijednim poklon bonom, što će sigurno biti jedan od razloga da predstojeći blagdani prođu bezbrižnije nego ikad prije. Sretno!

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.