Vijesti / Scena

NOVI SPOT Mejaši spojili gemišt, ribu i kobasice, evo kako to zvuči!

NOVI SPOT Mejaši spojili gemišt, ribu i kobasice, evo kako to zvuči!

Popularni Mejaši u novoj pjesmi 'Ale, ale' premijerno su zapjevali na kajkavskom narječju, ali uz vesele, proljetne ritmove ponovno donose samo njima karakteristični glazbeni humor koji su ovoga puta složili autori Denis Dumančić i Nenad Ninčević.

Poznati dalmatinski hitmejker, Nenad Ninčević, novi je član u timu autora koji su pisali za Mejaše, a kako zvuči ova otkačena kombinacija Zagorja, Slavonije i Dalmacije, pogledajte u videospotu. A novi je spot 'tamburaša u starkama' još jedna posebna priča. Zanimljivi animirani spot ugostio je Denisa Dumančića, Mladena Grdovića i druge poznate osobe.

- Tko kaže da gemišt, riba i kobasica ne idu skupa? U ovoj veseloj pjesmi uspjeli smo spojiti razne krajeve i razne tradicije Lijepe naše i to prezentirali u animiranom obliku za što je zaslužna Undertoon produkcija. Ponovo smo se vratili bržem ritmu po kojem nas je naša publika i prepoznala. Mi smo narod koji se zna zabavljati pa vjerujemo da ćemo se uz ovu pjesmu družiti još dugo.

Za glazbu je zaslužan Denis Dumančić, otkačeni tekst napisali su Nenad Ninačević i Dumančić dok su za aranžman zaslužni Branimir Mihaljević i Denis Dumančić. Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna! - poručili su Mejaši.

Mejaši su prošle godine proputovali čitavi svijet, odradivši turneju po Australiji i Kanadi, a kakve novitete očekuju njihove fanove u 2018. godini, uz pjesmu 'Ale, ale', tek ćemo otkriti.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!