Vijesti / Scena

NEMA FAJRUNTA Veliki koncert na Aquacityju 19. svibnja, ulaz će biti besplatan!

NEMA FAJRUNTA Veliki koncert na Aquacityju 19. svibnja, ulaz će biti besplatan!

Na Aquacityju nas 19. svibnja očekuje veliki rock-koncert, na kojem će nastupiti četiri sastava: Kojoti, Boa, Jura Stublić & Film i Drugi način.

Već prije nekoliko tjedana 'iscurila' informacija sada je i službeno potvrđena, uz neke dodatne detalje.

Prvi i najvažniji je zasigurno da je ulaz besplatan! Naime, Grad Varaždin je pokrovitelj koncerta, dok je nositelj organizacije tvrtka Aquacity.

Bendovi će se na pozornicu menjati redom kojim smo ih pobrojali, s time da bi Kojoti trebali početi svirati u 20 sati, najavljuje Danijel Kuserbanj, varaždinski gradski vijećnik, ali i rocker koji ove godine obilježava svojih 30 godina rokenrola.

Danči se pobrinuo da u Varaždin dovede četiri benda koja bi, po njegovim riječima, trebala okupiti nekoliko generacija.

Ono što je posebno zanimljivo je da će svirka trajati do sat ili dva iza ponoći, a službenog fajrunta nema - dokle će biti gostiju, radit će i Aquacity.

Koncert će se održati na mjestu gdje se nalazi rukometno igralište, odmah pri ulazu u Aquacity, a prostor će biti natkriven.

Iz grada će prema kupalištu toga dana voziti i autobus, uskoro će se znati i raspored postaja.

- Želja nam je da ovaj koncert postane tradicionalan događaj kojim ćemo otvarati ljetnu sezonu, a voljeli bismo i da preraste u nešto više - najavljuje Danči već i planove za godine koje dolaze.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!