MEDINA ŠKRINJA Proslava 3. rođendana uz bogat program, dolazi i Bloger Krule

‘Medina Škrinja’ slavi 3. rođendan. Popularni varaždinski pub/kafić/pivnica slavi ovog vikenda treću obljetnicu od otvaranja u Habdelićevoj ulici u Varaždinu.

Proslava počinje već u petak, koncertom benda Pastiri (Bijelo Dugme tribute band). Subota je rezervirana za varaždinski dvojac Zubo&Dudo, koji će svirati svoj poznati live acoustic repertoar.

U nedjeljju stiže i poznati bloger, autor, jedan i jedini Jadranko Hodak, popularniji kao Bloger Krule. Kako najavljuju organizatori, posjetitelje ‘Medine Škrinje’ očekuje nekoliko sati urnebesa, zaštite i obrane od gluposti.

Krule drugi puta dolazi u ‘Medinu Škrinju’, lani je gostovao prvi puta, a prostor je tada bio premali primiti sve zainteresirane pogledati nastup ovog osebujnog lika. Postoji i mogućnost da će Krule imati nastup i vani, upravo radi velikog interesa.

Ulaz je i ovog puta besplatan, kao i na sve ostale ‘rođendandske’ programe.

A sve završava baš na rođendan, 30. travnja, dan uoči Praznika rada. Rođendanski ponedjeljak završava s dva ‘residenta’, Medin Edin će biti zadužen za skustičnu svirku ‘ispod drveta’, na otvorenom, a drugi ‘resident, DJ Roberto, za program, s glazbom s gramofonskih ploča iz 70-ih, 80-ih i 90-ih.

Na Praznik rada Medina Škrinja ne radi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije