Vijesti / Scena

PLESNO NATJECANJE Feelovci 'pokupili' pregršt medalja i pehara u Čakovcu

PLESNO NATJECANJE Feelovci 'pokupili' pregršt medalja i pehara u Čakovcu

U Čakovcu  je u subotu, 28. travnja, održano tradicionalno regionalno plesno natjecanje 'Čakovec Dance Open'. Uz odličnu organizaciju domaćina, plesači UPS Feela uživali su u svojim koreografijama za koje su se itekako potrudili: Damir Kačarević, Melani Novoselec, Zlatko Tomašić te vlasnica Romana Ratkaj.

U stilovima Show Dance pobjedu su odnijeli Feel Baby i Feel Hop iz Lepoglave, u konkurenciji sa klubovima iz Varaždina, slavna grupa Feel Mega Cicibani, koja uskoro kreće na svjetsko natjecanje, ponovo je osvojila prvo mjesto.

MTV dance stil okrunile su grupe Feel Cicibani, Feel Show, Feel Fever i grupa Feel The Best, kojoj je ovo natjecanje bilo jedno od priprema za audiciju Super Talent na kojoj će se djevojke okušati u sreći krajem lipnja.

Feel B Boying s koreografijom Zlatka Tomašića, također je osvojilo zlato kao i Born To Feel u stilu Street Dance i Feel Step s koreografijom Damira Kačarevića u stilu Hip Hop. Melani Novoselec zaslužna je za koreografiju u stilu Swing Dance grupe Feel Myself kao i za solo točku u stilu Hip Hopa koju je uspješno odradila Mia Magaš.

Ostale koreografije do zlata dovela je vlasnica UPS Feela Romana Ratkaj, licencirana voditeljica plesnih tehnika, koja neumorno organizira sve da bi se njezine slavne Feelovce znalo na čim više nastupa i natjecanja.

- Do kraja ove plesne sezone još je malo, al za nas ima još puno posla i ne stajemo dok ne odradimo sve - izjavila je ponosna Romana.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!