Vijesti / Scena

FOTO Članovi Plesno manekenskog studija Lena briljirali u Rijeci

FOTO Članovi Plesno manekenskog studija Lena briljirali u Rijeci

Tower Centar Rijeka ovog je vikenda bio domaćin Rijeka Dance Spektakla, tradicionalnog natjecanja u kojem sudjeluju plesači iz Hrvatske i inozemstva. Jubilarno petnaesto izdanje poznate riječke plesne manifestacije okupilo je oko 400 plesača različite dobi koji su se žiriju i publici predstavili s više od devedeset plesnih točaka.

Svoje predstavnike u Rijeka Dance Spektaklu imali su: Plesna skupina Porto Ri, PMS Lena, Plesni studio Gym dance, Plesni studio Trinity&Co, RiS dance centar, Plesni centar Beat, Zumba Eli, Stars, Plesni klub Dance Queen, Plesna skupina 5+5, Plesni klub Infinity, Studio Move me, Plesni klub ADC, Plesni klub Fiume, Plesna skupina Vibe i Top chickas.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Plesne točke ocjenjivao je žiri u kojem su bili osvajači raznih državnih, europskih i svjetskih odličja. Iz Tower Centra nitko od plesača nije otišao kući bez medalje, najbolji su osvojili i pehare, a nekima su pripale i nagrade iznenađenja.

Plesno-manekenski studio Lena ponovno je oduševio publiku i žiri. Od ukupno prijavljenih šest koregrafija, osvojili su pet prvih mjesta, medalja i pehare najboljih od najboljih te jedno srebro.

U kategoriji ciciban grupa Dolls Star je osvojila prvo mjesto s najviše bodova u show dance kategoriji, te grupa Princes Star prvo mjesto i pehar u kategoriji balet od ukupno 35 koreografija.

Sparkle Star osvojile su drugo mjesto u kategoriji djeca. Solo točka Zite Višnjić s ritmičkom točkom s trakom osvojila je prvo mjesto te oduševila sve prisutne, a osvojila je prvo mjesto i za duo junior u kategoriji hip hop.

Starsice su osvojile prvo mjesto u kategoriji junior sa oriental točkom te zasjale i na naslovnici riječkog Novog lista.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!