Politika / Varaždinsko smeće

GLAVE SKUP

VŽ SMEĆE Gradska vlast i građani na dvosatnom sastanku raspravljali o problemu smeća u Varaždinu

VŽ SMEĆE Gradska vlast i građani na dvosatnom sastanku raspravljali o problemu smeća u Varaždinu
Varaždinski.hr

Gradonačelnik Ivan Čehok i predsjednik Gradskog vijeća Damir Habijan istaknuli su da će, sukladno zakonskim propisima, gradske službe i dalje će ostati na raspolaganju građanima kako bi dobili sve potrebne informacije.

Gradonačelnik Grada Varaždina Ivan Čehok, predsjednik Gradskog vijeća Damir Habijan i direktor Varkoma Željko Bunić razgovarali su danas s predstavnicima grupe građana koji su na društvenim mrežama, u Facebook grupi 'Varaždinsko smeće', te na nedavnom održanom prosvjedu zatražili odgovore na pitanja o zbrinjavanju smeća u Varaždinu.

Vezana vijest:

Varaždinsko smeće VŽ SMEĆE PROSVJEDNICI KOD ČEHOKA 'Sastanak nije bio konstruktivan, jasno je da ne postoji iskrena volja da se odgovori na postavljena pitanja'

- Predstavnici Grada saslušali su njihove prijedloge i primjedbe te u dvosatnom razgovoru u uredu gradonačelnika dali informacije o rješavanju problema smeća u Varaždinu. Za ostale primjedbe i prijedloge, rečeno je poslije sastanka, građani će se obratiti poduzeću Čistoća. Također, za tražene dokumente poštivat će se procedura u skladu sa zakonskim uvjetima pribavljanja dokumenata, odnosno pravu na pristup informacijama - stoji u priopćenju Grada Varaždina.

Gradonačelnik Ivan Čehok i predsjednik Gradskog vijeća Damir Habijan istaknuli su da će, sukladno zakonskim propisima, gradske službe i dalje će ostati na raspolaganju građanima kako bi dobili sve potrebne informacije.

Vezana vijest:

Damir Habijan, prosvjed VŽ SMEĆE Habijan: 'Sastanak s prosvjednicima bio je konstruktivan, a komunikacija bitno bolja nego na društvenim mrežama'

Dodali su da je poželjno uključivanje građana u procese donošenja odluka posredstvom  javnog savjetovanja što je propisano statutom i poslovnikom Grada Varaždina.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video