Politika / Varaždinsko smeće

GRAĐANSKO NEZADOVOLJSTVO

PROSVJED Živi zid isto pružio podršku: 'Građani ne žele živjeti u gradu kojim vladaju raznorazni kumovi!'

PROSVJED Živi zid isto pružio podršku: 'Građani ne žele živjeti u gradu kojim vladaju raznorazni kumovi!'
Varaždinski.hr

'Podupiremo građane u njihovom zahtjevima za transparentnijim vođenjem javnih tvrtki', poruka je Živog zida uoči najavljenog građanskog prosvjeda ove subote 5. siječnja.

Nakon SDP-a, i varaždinski ogranak Živog zida podržava najavljeni prosvjed koji ove subote, 5. siječnja, na varaždinskom Korzu organizira građanska inicijativa proizašla iz Facebook-grupe Varaždinsko smeće.

- Slažemo se s tvrdnjama građana da su izigrani i prevareni od strane sadašnjeg, legitimno izabranog gradonačelnika Ivana Čehoka, zajedno sa zamjenicima. Taj legitimni mandat gradonačelnik je zaista osvojio, kako građani tvrde, predizbornim obećanjima koja nije ispunio, a o čemu postoje video zapisi s javnih tribina i sučeljavanja kao i zapisi medijskih kuća. Podupiremo građane u njihovom zahtjevima za transparentnijim vođenjem javnih tvrtki kao i želju da žive i rade u prijateljskom okruženju, a ne u gradu u kojem vladaju raznorazni 'kumovi'. Građani okupljeni u građanskoj inicijativi Varaždinsko smeće u pravu su kad iznose argumentirano svoje nezadovoljstvo, tako da pozivamo i sve ostale nezadovoljne građane da se pridruže mirnom prosvjedu - poručuju iz Živog zida.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Apeliraju također na one koji trenutno nisu pogođeni novim nametima i poskupljenjima da se također odazovu prosvjedu i solidariziraju se s onima kojima je, kako kažu, svaka kuna novih nameta previše. 

Vezana vijest:

bale NEZADOVOLJSTVO GRAĐANA VARAŽDINCIMA JE DOSTA Pripremaju performans s balom smeća i pozivaju ostale nezadovoljne građane da im se pridruže

- Ukazujemo i na to kako je potrebna gospodarska stabilnost, a ovim načinom porasta fiskalnih i parafiskalnih davanja iz dana u dan ne ide se samo na štetu građana grada Varaždina već se djeluje negativno i na potencijalne investitore koji posljedično u širokom luku zaobilaze grad Varaždin pa čak i Varaždinsku županiju - tvrdi Živi zid.

Zaključno napominju da lokalna zajednica može jedino dobro i sretno funkcionirati ako su njeni članovi zadovoljni. 

- Svačija patnja i nezadovoljstvo direktno utječe na cjelinu. Vrijeme je da zajedno pokažemo da ne želimo ljude u politici koji su okićeni teškim kriminalom i pogodovanjima sebi i svojim kumovima - poruka je Živog zida uoči prosvjeda u subotu, 5. siječnja, na Korzu. 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video