Vijesti / Politika

JAVNA TELEVIZIJA

HRT OPET U VARAŽDINU Čačić: 'Uložili smo 600.000 kuna i besplatno ga dali za televizijski studio. Već je u funkciji'

HRT OPET U VARAŽDINU Čačić: 'Uložili smo 600.000 kuna i besplatno ga dali za televizijski studio. Već je u funkciji'
PIXSELL

'Jedino što nismo napravili je da se time nismo pohvalili', poručio je Čačić, ne propustivši pritom spomenuti gradonačelnika Čehoka.

 

Hrvatska radio televizija, čiji je regionalni centar prije nekoliko godina premješten u Čakovec, počela je nedavno proizvoditi program i iz varaždinskog studija.

Iznio je tu informaciju župan Radimir Čačić na današnjoj sjednici Varaždinske županije, odgovarajući na upit HDZ-ove vijećnice Martine Bistrović.

Županija je, rekao je župan, osigurala prostor u sklopu kompleksa Srednje strukovne škole. Za tu je namjenu uloženo 600.000 kuna.

- Prostor za dopisništvo HRT-a u Varaždinu je završen i preuzet. Nakon što je HRT otišao u Čakove, zajedničkim naporom mene, Alena Runca i Anđelka Stričaka dogovorili smo da se ovdje otvori studio i HRT je to prihvatio. Mi smo dužni obavještavati javnost o svojim aktivnostima. Dali smo prostor, poseban objekt, 600.000 kun uložili, besplatno ga dali HRT-u, oni su ga opremili i preuzeli, emitiranje je počelo - rekao je Čačić.

Dodao je da jedino što se dosad nije dogodilo je to da se time nije pohvalio.

- Jedna osoba koja s tim nema nikakve veze, Ivan Čehok, već je bio tamo. No mi to ne želimo napraviti bez uprave HRT-a. Uskoro ćemo i formalno otvoriti taj studio i očekujem veću kvalitetu i uravnoteženost izvještavanja sa sjevera. Zasad nismo zadovoljni - poručio je Čačić.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video