Vijesti / Politika

SVE BUM VAS TUŽIL

ČEHOK U KONTRANAPADU 'Maske su pale, odvjetnici su pripremili tužbe'

ČEHOK U KONTRANAPADU 'Maske su pale, odvjetnici su pripremili tužbe'
Varaždinski.hr

'Hvala novinarki Danki Derifaj što ih je povukla za jezik, potaknula da izgovore klevete i što se napokon saznalo tko i zašto stoji iza cijeloga javnog progona', kaže Čehok u svojoj reakciji na jučerašnju emisiju Potraga.

Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok javno je, putem svojeg Facebook-profila, reagirao na navode izrečene u jučerašnjoj emisiji Potraga RTL-a. Pritom je najavio podizanje tužbi protiv određenih ljudi za izgovoreno i emitirano u prilogu. Kojih točno, nije precizirao.

Vezana vijest:

Ivan Čehok, MBO O VARAŽDINSKIM APSURDIMA VARAŽDIN U FOKUSU Novinarska ekipa Potrage pokušala razriješiti triler u čijem je središtu gradonačelnik Ivan Čehok

- Hvala sugrađanima na velikoj potpori sinoć i danas nakon Potrage, većini je sve jasno kad su vidjeli tko su bili sugovornici (Habuš, Petrić, Dominko, Šilec itd.) i kojim su se neistinama služili - uvodno je napisao Čehok.

Ustvrdio je da su 'maske pale'.

- Sada više nema brbljanja i vrijeđanja. Odvjetnici su pripremili tužbe. Sada će se jednostavno utvrditi istina na temelju dokumenata, dojmovi i rekla-kazala nekolicine ne znače ništa, sad će i nekoliko skribomanskih komentatora morati odgovarati za jučerašnje i dosadašnje uvrede. A dokumenti jasno govore kako je Habuš sa SDP-om vodio grad i kako je s odvjetnicima Petrić vodio sporove. Presude ne lažu. To su dokumenti - najavio je pravni napad varaždinski gradonačelnik.

Na kraju zahvaljuje i novinarki RTL-ove Potrage.

- Hvala Danki Derifaj što ih je povukla za jezik, potaknula da izgovore klevete (do sada su to vješto izbjegavali) i što se napokon saznalo tko i zašto stoji iza cijeloga javnog progona. Koliko mi je ružno bilo slušati uvrede, veselim se sučeljavanju na nadležnom mjestu - zaključio je Čehok.

12e3624df4ad2ed680ea86994f89ed92.jpg?v=2

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6013

Reci što misliš!